Gurmanski priboljški za pse

Gurmanski priboljški za pse

Okusne poslastice za pse z izbranim okusom

Naravni priboljški in piškoti za pse so izdelani iz sadja (borovnice, jabolka, ananasa ali drugega sadja) in govejega, piščančjega, račjega in ovčjega mesa. Priboljški so različnih velikosti, primerni za pse velike in majhne rasti. Glede na sestavo so gurmanski priboljški primerni tudi za bolj občutljive pse, saj so v njih vlaknine, probiotiki & prebiotiki. Prebiotike najdemo v rastlinskih vlaknih, probiotiki pa so žive bakterije. Oboji skupaj podpirajo dobre bakterije, prisotne v črevesju, ki omogočajo uravnovešeno prebavo. Gurmanski priboljški za pse so bogati z omega 3 in 6 maščobnimi kislinami, ki nudijo potrebne maščobne kisline za sijočo dlako in zdravo kožo. Nezanemarljivo je tudi dejstvo, da priboljški vsebujejo vitamine in antioksidante, ki krepijo sklepe in zmanjšujejo vnetja. Pri količini priboljškov pa vseeno velja ohraniti zdrav razum in pravo mero ponujenih priboljškov. Priboljški niso nadomestilo za uravnoteženo prehrano, ampak dodatek k prehrani in pripomoček pri treningu.

Priboljški in igrače za pse

Če želite, da je pes samozaposlen, da dolgo žveči in se igra, priporočamo, da zgoraj navedene priboljške kombinirate z GogiPet igračami za žvečenje. GogiPet igrače za nego zob in dlesni so oblikovane tako, da se vanje lahko vstavijo gurmanski priboljški, ki jih bo pes z igro iskal in žvečil. Med igro bo pes postopno dosegel posamezni priboljšek in tako dolgo užival v igri. Med gurmanskimi priboljški najdete tudi posebej oblikovane priboljške za nego, čiščenje zob in jačanje dlesni. Gurmanski priboljški, nudijo dodatne minerale, vitamine in beljakovine ter priboljški, čistijo zobe in jačajo dlesni.

Gurmanski priboljški za pse, ki so v prodaji v spletni prodajalni Onlinezoo, so narejeni na naravni osnovi. Priboljški za pse so vedno pakirani v pregledni embalaži, z navedeno surovinsko sestavo in razvidnim minimalnim rokom uporabe. Gurmanski priboljški za pse so naravni, brez dodanih umetnih barvil in škodljivih konzervansov.

Gurmanski priboljški in piškotki za pse - naravni priboljški za pse.