Pasja oblačila

Oblačila za pasje dame in psičke s stilom

Oblačila za pasje dame s stilom iz kolekcije oblačil GogiPet so posebej namenjena štirinožnim damam, ki rade izstopajo in so rade opažene. Izdelana so iz bombažnih in svilnatih materialov, ki so pralni in udobni za nošenje. Oblačila za pasje dame - kolekcija GogiPet zajema večerne in poročne obleke, poletne majice, zimske jakne, puloverje, krila, narodne noše in druge kose oblačil. Gre za obleke in kroje drugačnih materialov in krojev, kot so tisti, ki se uporabljajo za vsakdan. Obleke za pasje dame odlikuje lep dizajn ter visoka kakovost materialov in posebna izdelava. Prav vsaka obleka je krojena in narejena premišljeno, s posebnim poudarkom ravno tam, kjer jo naredi posebno in bo pritegnila pozornost v pravi meri.

Svečane obleke za pse

Naši modni oblikovalci pasjih oblačil so pri izdelavi večerne obleke za psa imeli v mislih oba spola. Tako so za pasje dame izdelali gala elegantne toalete iz mehkih tkanin z različnimi dodatki, kot so okrasne pentlje, bleščice, trakovi, naborki. Vsi ti dodatki še dodatno poudarjajo svečanost, dajejo oblačilu poseben videz, ob enem pa v najvišji meri ohranjajo eleganco, ki je primerna za posebne priložnosti. Zaradi vseh dodatkov večerne obleke za psičke s stilom niso nič manj udobna in obstojna. So pralna, se z lahkoto čistijo že pri nizkih temperaturah, likanje pa običajno ni potrebno. Večerne obleke za pse boste lahko uporabljali še ob mnogih drugih različnih svečanih priložnostih, kot so na primer rojstni dnevi, poroke, obletnice ... saj so modni kreatorji upoštevali vsa pravila, ki veljajo v modnem svetu elegantnih oblačil.

Pred nakupom oblačil, kot so obleke za pasje dame poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce. 

Oblačila za pasje dame in psičke s stilom - Kolekcija GogiPet