Heiniger rezervni deli

Rezervni deli Heiniger

Heiniger strojčki za striženje psov in drugih hišnih ljubljenčkov so vse bolj priljubljeni po svetu. Naša Onlinezoo ekipa vam poleg ugodnih cen vseh Heiniger strojčkov nudi tudi popravila strojčkov Heiniger Saphir, Heiniger Opal, Heiniger Mini in Heiniger Midi.

Poleg popravil Heiniger strojčkov nudimo našim strankam tudi vse rezervne dele za Heiniger strojčke. Tako lahko svoj strojček popravite kar sami brez večjih stroškov ali pa popravilo prepustite električarju v svojem kraju. Popravilo strojčkov Heiniger je preprosto, ker je večina delov lahko in hitro dostopna pod ohišjem strojčka.

V našem podjetju Onlinezoo vam nudimo vsa potrebna navodila za osnovna popravila strojčkov Heiniger Saphir in Opal. Strankam nudimo video, slikovni in tekstovni material za popravilo in menjavo delov, ki se lahko s časoma obrabijo.

Če je vaš strojček postal glasen, se trese, nastavek za striženje pa ne leži lepo na strojčku in se segreva, je največkrat treba zamenjati gibljivo ročico ali držalo nastavka ali pa podložko. Z našimi navodili, dobro voljo in malo  ročnih spretnosti lahko to zamenjate kar sami. Ti rezervni deli Heiniger so poceni in načeloma ne stanejo več kot  5 evrov.

Menjavo motorja priporočamo da prepustite strokovnjaku, električarju v svojem kraju. Tako boste prihranili stroške pošiljanja strojčka. Rezervne dele lahko naroči vaš električar direktno v naši spletni trgovini.

Heiniger garancija

Stroške popravila strojčka, ki je bil kupljen v spletni trgovini Onlinezoo, v času in okviru garancije prevzame naše podjetje. Za popravilo strojčka v času garancije vas prosimo, da kontaktirate enega od naših zaposlenih v Oninezoo podjetju.

Onlinezooje je pooblaščen spremljevalec vašega strojčka Heiniger. Lastnikom strojčkov Opal in Saphir nudimo popolno servisiranje strojčkov. Tako boste v naši ponudbi našli tudi komplet rezervnih delov za popolno obnovitev strojčka, ki jo lahko izvedemo mi ali električar v vašem kraju. Kot pooblaščeni prodajalec in serviser strojčkov Heiniger zagotavljamo, da bodo vsi rezervni deli Heiniger vedno dostopni.

Heiniger rezervni deli z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.