Blazine in odeje za pse

Blazine in odeje za pse

Mehke pralne blazine in odeje

Blazine in odeje so preprosta ležišča za pse. Tako kot ljudje tudi naši psi potrebujejo za regeneracijo svojega telesa veliko počitka, mir in sproščen spanec. Na mehkih blazinah lahko veliki ali mali psi, čez dan kratko zadremajo ali prespijo tudi celo noč. Blazine in odeje predstavljajo preprosta, klasična ležišča za pse, ki so primerna tudi za potovanja.

Vrste in oblike

Blazine za pse so lahko ovalne, okrogle in kvadratne oblike. Ne glede na obliko bodite pri izbiri pozorni na velikost. Blazina naj bo vsaj tako velika, da se pes lahko na njej obrne in raztegne. Na splošno bi veljalo, da je bolje, da je blazina za psa nekoliko večja kot premajhna. Vse blazine iz kolekcije GogiPet so izdelane iz mehkega, viskoznega polnila, ki je antistatično in ne povzroča nobenih alergij. Zunanji materiali so lahko bombaž, poliester ali kosmatena imitacija ovčje kože, ki je še posebej udobna za počitek. Blazine za pse so primerne za samostojno uporabo ali za namestitev na počivalnike, zofe in postelje. Večina blazin je v celoti pralna in primerna za notranje prostore. V kolekciji najdete tudi blazine za pse, ki so dodatno impregnirane in tako primerne za zunanjo uporabo, vrtove, balkone in terase.

Odeje za pse predstavljajo osnovno ležišče za pse. Pred umazanijo in odpadajočo dlako ščitijo sedežne garniture in sedeže v avtomobilih. Primerne so za potovanja in namestitev na druga pasja ležišča. Odeje so v zimskem času priljubljene za pokrivanje psov, poleti pa kot ležišče v naravi, saj jih lahko hitro in preprosto pospravimo, zavzamejo pa malo prostora. Odeje za pse iz kolekcije GogiPet so izdelane iz mehkih kosmatenih materialov, ki so pralni pri nizkih temperaturah ali klasičnih bombažnih tkanin, ki so primerne predvsem za poletne dni.

Odeje in blazine za pse - osnovna ležišča za pse in ležišča za pse na potovanju.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje