Priboljški za pse

Naravani - gurmanski priboljški za pse in mačke

Priboljški za posladek, trening, žvečenje, čiščenje zob in samostojno igro psov.

Priboljški za pse predstavljajo sestavni del prehrane vsakega psa. Poleg razvajanja so priboljški potrebni tudi zato, ker potešijo potrebo psa po žvečenju in grizenju. Ob pravilni izbiri priboljškov ti čistijo zobe in jačajo dlesni. Pomembno je, da so priboljški čim bolj naravni, brez dodanih umetnih barvil in škodljivih konzervansov.

Priboljške za pse sestavljajo keksi ali piškoti, priboljški iz mesa in sadja pa tudi priboljški za čiščenje in jačanje zob in dlesni. Kolekcijo sestavljajo priboljški za velike in majhne pse, gurmanski priboljški za razvajanje, priboljški, ki uravnavajo potrebo po hrani, priboljški, ki nudijo dodatne vitamine, minerale in beljakovine ter priboljški, ki čistijo zobe in jačajo dlesni.

Vsi priboljški za pse, ki so v prodaji v spletni prodajalni Onlinezoo, so narejeni na naravni osnovi. Priboljški za pse so vedno pakirani v pregledni embalaži, z navedeno surovinsko sestavo in razvidnim minimalnim rokom uporabe.

Vrste priboljškov za pse

Priboljški za treninge in sprehode

Keksi ali piškoti za pse so odlični priboljški in motivacija na sprehodu ali treningu. Ker so majhni, so primerni za velike in majhne pse. Keksi ali piškoti so posušeni, imajo dolg rok uporabe. Primerni so tudi za pse s problematično telesno težo. Ker se ne drobijo, jih lahko nosite v žepu. Poleg keksov za sprehode in treninge so aktualni tudi majhni priboljški iz sadja, primerni predvsem za pse, ki so nagnjeni k čezmerni telesni teži, ali za pse z alergijami.

Priboljški za žvečenje

Med priboljški za žvečenje priporočamo palčke in trakove z okusom mesa, sadja ali zelenjave. Naši priboljški so mehki in tako primerni tudi za starejše pse, ki imajo težave z zobmi ali dlesnijo.

Med priboljški iz mesa boste našli priboljške iz jagnjetine, divjačine in perutnine, med priboljški iz sadja pa priboljške iz borovnice, jabolka in drugega sadja. Priboljški za pse so pakirani v pregledni embalaži, na kateri je poleg jasno označenega roka (datuma) uporabe razvidna surovinska sestava vsebine. Primerni so tudi za pse z alergijami. Surovinska sestava priboljškov je natančno opisana pri vsakem izdelku posebej.

Priboljški za igro, dolgotrajno žvečenje in samozaposlitev psa

Če želite, da je pes samozaposlen, da dolgo žveči in se igra, priporočamo, da zgoraj navedene priboljške kombinirate z GogiPet igračami za žvečenje. GogiPet igrače za nego zob in dlesni so oblikovane tako, da se vanje lahko vstavijo priboljški, ki jih bo pes z igro iskal in žvečil. Med igro bo pes postopno dosegel posamezni priboljšek in tako dolgo užival v igri. Med priboljški za žvečenje najdete tudi posebej oblikovane priboljške za nego, čiščenje zob in jačanje dlesni.

Vsi priboljški v ponudbi Onlinezoo so Gurmanski priboljški za pse, saj najdemo med njimi mnogo različnih okusov, oblik in velikosti. Med najbolj priljubljene priboljške v naši spletni prodajalni Onlinezoo spadajo priboljški z okusom sadja, ki vsebujejo vitamine ter majhni, nemastni keksi ali piškoti za pse, ki so primerni za sprehode in jih lahko nosite preprosto v žepu.

Naravni, gurmanski priboljški za pse z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.