Blinx Pets rože s kristali za spenjanje dlake

Blinx Pets© kristalni izdelki za oblikovanje in spenjanje dlake psov

Male kristalne rože so izdelane iz 7 kristalov Swarovski, 6 kotne oblike.

Swarovsky kristale vsebujejo tudi spodaj navedeni izdelki:.
Blinx Pets© rože iz tekstila za oblikovanje atraktivnih pasjih frizur.
Blinx Pets motivi za oblikovanje top frizur psov.
Blinx Pets© izdelki iz kristalnih kamnov.

Blinx Pets rože so izdelki z elementi Swarovski kristalov in izdelani posebej za oblikovanje in nanašanje na dlako psov daljšo od 2 cm.

Blinx Pets rože, izdelke s kristali Swarowski ni potrebno lepiti ali agresivno pripenjati na dlako psov. Vsi izdelki so pritrjeni na gumijasto podlago skozi katero s pomočjo priložene igle potegnete pramen dlake in izdelek fiksirate na željeno mesto. Ko želite, kristale odstraniti, jih odstranite s preprostim potegom. Gumijasta podlaga za nanašanje kristalov prepreči poškodbe kože, ki jih mnogokrat povzročijo kovinske sponke.

GogiPet® kolekcija modnih dodatkov za pse in mačke je sestavljena iz Blinx Pets rože s kristali za dlako, namenjene za posebne priložnosti ali vsakodnevno nošenje. Modni dodatki so izdelani iz kristalov Swarowski s preprostimi sistemi vstavljanja, zapenjanja in spenjanja dlake. Naj bo tudi vaš štirinožni prijatelj del posebnih priložnosti za nošenje modnih dodatkov, pa naj gre za vaš posebni dogodek, zabavo, kamor boste šli s svojim psom, ali gre za čisto njegovo posebno priložnost.  Modni dodatek vašega psa ali mačko pa naj bo izbrana prav tako skrbno in s takšnim navdušenjem kot takrat, ko ga izbirate zase.

Za vse, ki želite nekoliko več, vam v spletni trgovini ponujamo GogiPet® kolekcijo nakita in modnih dodatkov za pse in mačke. V široki paleti izdelkov boste na teh straneh našli znimiv izdelek, kot so  Blinx Pets rože s kristali za dlako, s katerimi bo vaš pes ali mačka res nekaj posebnega ne le ob svečanih priložnostih, temveč tudi na običajnem, vsakdanjem sprehodu.

Blinx Pets rože s kristali za dlako so nov modni izdelek za pse in priljubljen izdelek za vse ljubitelje mode psov, ki si drznejo stopiti korak dlje. Blinx Pets rože s kristali za dlako omogočajo varno, preprosto in hitro oblikovanje atraktivne frizure, brez nevarnega barvanja in nepotrebnega un ičevanja dlake in kože hišnih ljubljenčkov.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje