Kompleti z mizo za nego in striženje psov

Kompleti miz za nego in striženje psov

Onlinezoo kompleti miz s privezi, ki omogočajo varno in prijetno delo negovalcem psov in počutje psov v času nege. Kompleti zagotavljajo popolno varnost psov in udobnost negovalcu psov pri delu. Mize za nego psov morajo biti stabilne, varne za delo in izdelane iz materialov, ki omogočajo preprosto čiščenje in vzdrževanje.
Obstajajo različne dimenzije in oblike miz. Katero mizo boste izbrali, je odvisno od velikosti in teže psa ter telesnih lastnosti negovalca. Pri negi velikih psov je smiselno uporabljati nižjo, večjo in stabilnejšo mizo, pri negi manjših psov pa višjo in manjšo miza. Profesionalni negovalci se odločajo za nakup in uporabo dvižnih miz z električnim motorjem. Osnovne lastnosti teh miz so: Visoka stabilnost, nastavljiva višina, dolga življenjska doba, preprosto čiščenje ... Mize so izdelane iz kakovostnih materialov. Električne dvižne mize za striženje psov z dodatno opremo, ki vam jih ponujamo na tej strani spletne prodajalne Onlinezoo, so izdelane iz kompaktnega kovinskega ogrodja in omogočajo visoko stabilnost ter varno delo, tudi pri negi velikih in težkih psov. Kakovosten elektromotor, ki služi dvigovanju in spuščanju mize na želeno višino olajša delo pasjega frizerja in omogoča pravilno držo telesa pri delu. Delovna površina je izdelana iz trpežne gume, ki je pralna in odporna na poškodbe. Guma pomembno prepreči drsenje psa v času nege. Robovi takšne mize so termično obdelani in so brez obrob, za katerimi bi se lahko nabirala umazanija.

GogiPet mize za nego in striženje psov

GogiPet ja avstrijska blagovna znamka podjetja Onlinezoo, ki že več kot desetletje uspešno zastopa in prodaja izdelke, tako za profesionalno kot za ljubiteljsko striženje psov in mačk. V sklopu blagovne znamke GogiPet so za potrebe vzrediteljev, razstavljavcev in mobilnih pasjih frizerjev nastale GogiPet zložljive mobilne mize za nego, striženje in razstavljanje psov, pa tudi mačk. Podjetje Onlinezoo tako kot za vse svoje izdelke iz blagovne znamke GogiPet nudi tudi za GogiPet zložljive mobilne mize z zakonom predpisano garancijo in rezervne dele. 

Mize za nego in striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.