Oprema za mačke

Ležišča in pohištvo za mačke

Najbolj oboževane aktivnosti mačk so igra, spanje in praskanje. Da bi zagotovili mačkam te potrebe nudimo v naši spletni prodajalni pohištvo in igralna drevesa za igro in počitek. Posebej priljubljen del pohištva so igralne postaje.

Poleg igralnih postaj in praskalnikov potrebujejo mačke tudi varno zavetje za počitek in lenarjenje. V kolekciji naših izdelkov, ki so primerni za počitek mačk, boste našli klasične odeje in ležišča, pa tudi posebej izdelano pohištvo, ki bo omogočilo varno zavetje, igro in počitek mačk. 

Vse, kar ima mačka rada, je njeno. Tudi skrbnik, ki je odgovoren, ki zna skrbeti zanjo, jo razvaja in ji nudi vse, kar potrebuje za srečno ter udobno življenje! Ta elegantna, bolj ali manj samosvoja bitja so zaradi svoje očarljivosti in naklonjenosti do svojih skrbnikov ene najbolj priljubljenih domačih živali. Na videz popolnoma samostojne, pa kljub vsemu potrebujejo veliko nege in pozornosti svojih človeških prijateljev. To kar imajo mačke preprosto rade in kar potrebujete za udobno življenje v notranjih prostorih, so tudi praskalniki, ki jih najdete v naši ponudbi. 

Notranja oprema

Notranje mačke preživijo vse svoje življenje v stanovanju. Čeprav se zdi, da jim je udobnejše kot zunanjim mačkam, jim bo to le, če jim boste nudili vse tisto, kar mačka nujno potrebuje in kar si mačka v naravi sama vzame ali poišče. Za njeno življenje v notranjih prostorih je potrebno zagotovoiti  poleg praskalnika tudi nekaj osnovnih preprostih igral, kar ji bo dalo občutek, da obvladuje prostor v katerm živi. Ker imajo mačke zelo rade opazovanje iz višine, priporočamo najrazličnejša mačja drevesa, na katerih naj bo prostor, kjer se bo lahko udobno namestila in vsake toliko zadremala, kar pa je še posebej pomembno, kjer se bo počutila da je na varnem. Igrala za mačke naj služijo med drugim tudi kot njen azil, kamor se bo mačka zatekla kadar bo želela imeti svoj mir.

Zajamčeno najnižje cene samo v spletni trgovini Onlinezoo.