Topli plašči za pse

Topli, zimski plaščki za pse – model na 4 tačke

Topli zimski plaščki za pse so obvezni del garderobe v zimskih dneh, ko se temperature spustijo pod ledišče. Primerni so za prosto gibanje v snegu, vetru in dežju.

Nekatere pasme psov, ki nimajo podlanke, postriženi psi, psi s kratko dlako, starejši psi ali psi z zdravstvenimi težavami so še posebej občutljivi na zunanje vplive, kot so mraz, veter, dež, sneg ... Za takšne pse je še posebej pomembno, da so pred neugodnimi zunanjimi vplivi primerno zaščiteni. Zato so topli zimski plaščki za pse nepogrešljiv del garderobe, ko želimo za svojega psa primerno poskrbeti v hladnih dneh. 

Topli zimski plaščki za pse so izdelani iz lahkega zelo mehkega materiala, ki je podložen s kosmateno podlogo in polnjen z viskoznim polnilom.

Zimska oblačila za pse - model na 4 tačke bodo zaščitili celotno telo vašega psa pred mrazom. Kot vsa druga oblačila iz kolekcije GogiPed, so tudi zimski plaščki za pse oblikovani in šivani tako, da združujejo vse pomembne funkcije oblačila. Različni modno oblikovani kroji so zasnovani tako, da vašega psa ščitijo tudi v ekstremnih razmerah, pred umazanijo, snegom in dežjem, še vedno pa zimski plaščki iz kolekcije GogiPed ohranjajo modni videz in lahkotnost nošenja oblačila, kar bo vašemu psu omogočalo normalno gibanje.

Zimska oblačila za pse

Topli zimski plaščki pokrijejo telo psa na prsnem delu telesa in celotnem predelu hrbta vse do nasadišča repa. Izdelani so iz prijetnih in mehkih, tekstilnih materialov, ki so udobna za živali. So pralna in  prosta za vzdrževanje že pri nizkih temperaturah pranja. Kakovostni zimski plaščki za pse bodo vašemu psu zagotovo služili več sezon. Če iščete krajša, a še vedno topla in funkcionalna oblačila za pse, vam predlagamo, da si ogledate oblačila v kategoriji jakne za pse – model na 2 tački. Topla, zimska oblačila za pse v modelu na 4 tačke.

Pred nakupom zimskega plaščka poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce. 

Zimski plaščki za pse - kroj na 4 tačke.