Tople jakne za pse

Tople zimske jakne za pse – model na 2 tački.

Predstavljamo vam kolekcijo toplih zimskih  jaken za pse GogiPed, različnih barv in različnih krojev vseh velikosti. Jakne - model na dve tački so topla oblačila za pse, krojena tako, da sta združeni funkcionalnost in modni dizajn oblačila. Tople in modne jakne bodo zaščitile vašega psa pred mrazom in vetrom, ob enem pa mu omogočale lahkotno in nemoteno gibanje.

Nekatere pasme psov, ki nimajo podlanke, postriženi psi, psi manjših pasem, kratkodlaki psi, starejši psi ali psi, ki imajo zdravstvene težave, so še posebej občutljivi na zunanje dejavnike. Za takšne pse je pomembno, da so topla zimska jakna za psa, obvezen del garderobe, ki jih bo grela na sprehodu in ščitila pred mrazom, vetrom in vlago.

Pri izbiri toplih oblačil za pse je pomembno, da je pokrit spodnji in prsni del telesa. Zimske jakne za pse pokrijejo hrbtni predel telesa do zadnjih nog oziroma do zadnje tretjine telesa. Zimske jakne za pse so tople, podložene in udobne za nošenje. Če želite, da je pokrit celotni hrbtni predel, to je do nasadišča repa, predlagamo, da si ogledate oblačila v kategoriji plaščki za pse in jakne na 4 tačke.

Bunde in plašči

Zimske bunde in plašči so namenjeni za nošenje pri izredno nizkih temperaturah, medtem ko so tople zimske jakne za pse - model na dve tački, mišljene za nošenje v še vedno mrzlem, toda nekoliko lepšem in prijetnejšem vremenu. Jakne za pse - model na dve tački, so priljubljene za nošenje tudi v prehodnih obdobjih, jesen -zima ali zima-pomlad. Vašemu psu bodo zagotovo služile več sezon.

Pred nakupom oblačil poiščite ustrezno velikost toplih, zimskih jaken v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo.

Zimska oblačila za pse - tople, podložene jakne.