Čistila, sterilizatorji in oprema za razkuževanje

Higiena in čiščenje opreme in prostorov

v salonih, veterinarskih ambulantah in hotelih za pse

Zagotavljanje čistoče in higiene v salonih, veterinarskih ambulantah in hotelih za pse zahteva redno čiščenje in sterilizacijo opreme in prostorov. Kolekcija GogiPet je sestavljena tudi iz posebej oblikovanega programa za salone za nego in striženje psov, vzreditelje in veterinarje. V kolekciji naših izdelkov boste našli izdelke za sterilizacijo in čiščenje opreme, glavnikov, krtač, nastavkov za striženje, miz za striženje psov in prostorov.

Sterilizacija in dezinfekcija

Čistoča ter razkuževanje delovnih prostorov in opreme sta še posebej pomembna, zato vam v naši spletni prodajalni Onlinezoo, na tem mestu ponujamo vrhunske izdelke v ta namen, kot so sterilizatorji za hitro sterilizacijo škarij, strojčkov, nastavkov za strojčke, krtač, glavnikov in drugo. Med izdelki za salone in veterinarke ambulante boste našli hitro delujoča dezinfekcijska sredstva za predmete, kot so mize za striženje psov, držala, kljuke, ter ostale površine v salonu ali ambulanti. Na tem mestu boste našli tudi nevtralizatorje neprijetnih vonjav po urinu, razpršila za rane, čistila in sredstva za odpravljanje madežev krvi in izcedkih, salonske parfume, ki so primerni ne le za profesionalno uporabo, ampak so priljubljeni tudi v domači uporabi, saj imajo salonski parfumi tudi negovalne lastnosti, med drugim preprečujejo prekomerno izpadanje dlake, delujejo proti glivicam, vonj pa je zelo prijeten tako za živali kot za ljudi.

Izdelke, ki jih ponujamo na oddelku naše spletne prodajalne Onlinezoo: izdelki za salone, vzreditelje in veterinarje, uporabljajo številni pasji frizerji, vzreditelji in veterinarji, ki so potrdili njihovo kakovost. Oprema za pse, predstavljena v tej rubriki je namenjena nadaljnji prodaji in/ali lastni uporabi. 

Izkušnje z navedenimi izdelki, ki vam jih ponujamo na tej strani naše spletne prodajalne, bodo z veseljem z vami delili negovalci psov, ki te izdelke uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu.

Zajamčeno najnižje cene samo v spletni trgovini Onlinezoo.