Torbe za pse

Torbe za pse

Kljub hitremu tempu življenja želimo čim več časa preživeti s svojimi hišnimi ljubljenčki. Ker jih želimo imeti ob sebi v vsakem trenutku, je del opreme vsakega "modernega" psa tudi torba za psa. Torbe za pse olajšajo dolge sprehode, ki jih kužki včasih ne zmorejo sami in omogočajo varen prevoz psov z avtobusi, vlaki in letali. Poleg tega je torba lahko varno zavetje psa na potovanju in primeren transportni boks za obisk veterinarja ali pasjega frizerja. Torbe za pse so primerne tudi za mačke, hrčke, ptice in druge hišne ljubljenčke.

Kako izbrati pravilno torbo za pse?

V kolekciji GogiPet boste našli poceni torbe in moderne torbe za pse s kompaktnim tekstilnim ohišjem, ki so primerne za pse do teže 4 kg. Večina torb je praktično oblikovanih tako, da so zložljive in jih po uporabi preprosto pospravite, tudi, če živite v manjšem stanovanju. Če potrebujete torbo kot pripomoček za sprehod, kadar vaš kuža ne bi zmogel celotne poti, priporočamo, da izbirate med mehkimi tekstilnimi torbami, ki jih lahko zelo dobro zložite in pospravite v osebno torbico, vrečko ali nahrbtnik. Mehke torbe so primerne za krajše sprehode in potepanja. Za daljša potepanja, prevoz in transport psov, pa priporočamo zložljive torbe, ki so izdelane iz kompaktnega ohišja, notranjost pa je opremljena z udobno blazino. Kompaktne torbe so na potovanjih primerne tudi kot ležišče za pse. V kolekciji torb za pse boste našli tudi torbe, ki se lahko uporabijo kot nahrbtnik in posebej oblikovane torbe za potovanje z letali. Vse torbe za pse so opremljene z varnostno zaponko, nudijo dober pretok zraka, večina pa omogoča nošenje tudi preko ramena.

Priporočamo, da za krajše sprehode, kadar psa ne boste dolgo zadrževali v torbi, izberete poceni, mehke tekstilne torbe. Za daljše sprehode, potovanja ali v primeru, kadar potrebujemo torbo tudi kot ležišče za psa, pa so primernejše torbe s kompaktnim ohišjem in z ramenskim trakom.

Torbe za pse so primerne tudi za mačke, hrčke, ptice in druge hišne ljubljenčke.