Oblačila za pse velike rasti

Oblačila za pse velike rasti

Trendovska, modna oblačila za pse so zdaj na voljo tudi za pse velike rasti. V tej kategoriji oblačil so na voljo tako zimska kot poletna oblačila, oblačila za svečane priložnosti, majice in zimske jakne in plaščki. Kroji za oblačila za velike pse so posebej prilagojeni telesnim lastnostim velikih psov. Uporabljeni materiali so pralni in preprosti za vzdrževanje. Kolekcijo oblačil sestavljajo preproste poletne majice, hlače, puloverji, nepremočljivi dežni plašči in vetrovke, različnih krojev, zanimivih barv in vzorcev. Zimska oblačila so podložena ali kosmatena, saj za velike pse velja podobno kot za vse druge. Tudi pse velike rasti je potrebno zaščititi pred neugodnimi zunanjimi vplivi, pa naj gre za mraz ali vroče sonce. Modna oblačila za velike pse so sešita iz zelo kakovostnih naravnih ali sintetičnih tkanin, ki se enostavno vzdržujejo, vsa oblačila so pralna pri temperaturah kot je prikazano na deklaracijah. Verčina takšnih oblačil za velike pse ni potrebno likati. Naši modni oblikovalci oblačil, so skrbno izbrali materiale, ki so trpežni, topli, udobni in imajo vse lastnosti sodobnega in modernega časa.

Jakne, plašči, puloverji in majice za pse

Oblačila za pse velike rasti so krojena in sešita tako, da za psa ne predstravlajo nekaj kar bi ga oviralo pri gibanju, ampak mu predstavljajo udobje in varno zaščito pred zunanjimi vplivi. Posebej pa bi radi poudarili, da so del kolekcije oblačil za pse velike rasti, ki vam jo ponujamo v naši spletni prodajalni Onlinezoo tudi zanimivi kompleti za pse, kjer boste našli oblačila, kot so elegantni kombinezoni, modne kakovostne in trendovske srajce v kombinaciji z jeans hlačami. Naši modni kreatorji so poskrbeli, da je na voljo zanimiva kolekcija oblačil za pse velike rasti in da lahko vstopijo v svet mode zdaj tudi veliki psi.  

Pred nakupom oblačila za velike pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.