Nalepke za salone

Nalepke za salone, hotele in ambulante za pse

Opozorite mimoidoče na svoj salon za nego psov ali na prisotnost psov v svoji bližini z nalepkami Onlinezoo za avto, izložbe, motor, prikolice, vrata ...
Nalepke so odporne proti vodo, vročini in umazaniji. Namestitev nalepk je preprosta. V tej kategoriji so na voljo nalepke za salone trgovine za pse, avtomobile, vetetrinarske postaje in druge prostore. Nalepke se nanašajo preprosto z vodo, po nanosu pa so odporne proti pranju.

Nalepke za steklo

Nalepke s poslikavami psov in drugih simbolov so izdelane iz odpornih materialov in se na steklene in druge gladke površine nanašajo preprosto s pritiskom in uporabo vode. Nalepke so primerne za vse ravne in gladke površine. So zelo priljubljene kot simboli na izložbah raznih salonov za nego psov, trgovinah za domače živali in avtomobilih. V kolekciji nalepk najdete različne pasme psov v črni ali beli barvi, simbole za pasje salone, frizerje in negovalce psov ter veterinarje. 

Ker se s striženjem psov v podjetju Onlinezoo aktivno ukvarjamo tudi sami, tej temi, ponudbi in opremi za nego in striženje psov, namenjamo prav posebno mesto. Tudi dodatki, za varno in udobno delo vsakega negovalca, pa naj bo profesionalni ali ljubiteljski frizer ali negovalec, spada na to mesto. Vsi izdelki, ki jih najdete v tej kategoriji, so plod dela, preizkusov in izpopolnjevanja naših negovalcev psov in pasjih frizerjev do vrhunske popolnosti vsakega posameznega izdelka. Brez zadržkov lahko rečemo, da je oprema, ki jo nudimo zagotovo najboljše kakovosti. Ima dolgo življenjsko dobo in odlično uporabno vrednost. V ponudbi je tako poceni oprema za frizerje začetnike in ljubiteljsko striženje psov kakor tudi oprema za profesionalne salone, vzreditelje in razstavljavce psov. Naši frizerji in negovalci psov bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. 

Zajamčeno najnižja cena samo v spletni trgovini Onlinezoo.