Škarje za striženje psov

Škarje za striženje dlake psov

Profesionalne škarje za striženje psov iz kolekcije Onlinezoo so namenjene negovalcem psov, pasjim frizerjem in vzrediteljem. Izbirate lahko med ukrivljenimi in ravnimi škarjami, pa tudi efilirkami v različnih dolžinah in materialih, vse od običajnega jekla, japonskega jekla, Titana pa do Teflona. Za profesionalno nego in striženje psov v salonih priporočamo zelo kakovostne škarje iz japonskega jekla. Škarje so cenovno sprejemljive, omogočajo pa lep in lahkoten rez. Večina priznanih negovalcev psov in pasjih frizerjev prisega na kolekcijo škarij GogiPet, ki so ravno tako izdelane iz japonskega jekla, odlikujejo pa jih še dodatne lastnosti.

Škarje iz običajnega jekla so klasične škarje, ki so primerne tako za profesionalno kot amatersko striženje psov. Jeklo je železova zlitina, kjer so poleg železa dodani še drugi elementi. Klasične škarje za stiženje psov je možno brusiti, kljub svoji robusnosti pa omogočajo gladek rez.

Škarje iz japonskega jekla

Škarje za striženje psov iz japonskega jekla so zelo lahke, in imajo, daljšo življenjsko dobo od običajnih škarij. Tradicionalno japonsko jeklo proizvajajo samo v zahodnem delu Japonske, predvsem za potrebe Japonskih proizvajalcev nožev, saj omogoča in ohranja neverjetno ostrino.

Škarje s titanom

Škarje s titanovo prevleko so posebej trpežne in odporne, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Izdelane so iz odpornega japonskega jekla in prevlečene s titanovo prevleko, kar daje škarjam dodatno kakovost in moč. Titan je namreč lahka kovina, odporna proti koroziji, Titan je plemenita kovina, ki je močnejša od jekla in za skoraj polovico lažja. Škarje iz titana za striženje psov in mačk imajo visok sijaj, omogočajo pa izredno lep, gladek in kakovosten rez.

Efilirke so škarje za redčenje in krajšanje dlake psov in so zelo priljubljene in ene najbolj uporabnih škarij za nego in striženje psov v salonih. Zelo pomembno je, da so take škarje kakovostne in prijetne za uporabo. Škarje za redčenje dlake ali efilirke, so izdelane iz kakovostnega japonskega jekla, kar jim daje dolgo življenjsko dobo in jih je možno brusiti. Omogočajo lahkoten in lep rez. 

V tej kategoriji pa ponujamo tudi posebej oblikovane škarje za striženje psov, to so škarje za levičarje. V ponudbi naše spletne prodajalne boste našli kolekcijo GogoPet škarje za levičarje, ki so izdelane tako iz običajnega jekla, kot iz visoko kakovostnega japonskega jekla, kolekcija obsega še škarje prevlečene s titanovo prevleko, pa tudi efilirke za levičarje.

>>>Kako skrbeti za škarje za pse<<<
>>>Več informacij o škarjah iz kolekcije GogiPet - japonsko jeklo<<<