Naravni balzami in maske za pse

Bubbles & Nature balzami dlako psov iz kolekcije GogiPet

GogiPet kolekcijo naravnih, negovalnih izdelkov Bubbles & Nature sestavljajo tudi balzami za pse, ki so posebej pripravljeni za nego zahtevne dlake in kože psov.

Zakaj sploh uporabljati balzam?

Balzami za dlako v osnovi dodatno nahranijo dlako od korena do konic z vitamini in minerali, ki jih v različnih razmerjih vsebujejo različni balzami, odvisno za kateri balzam se odločite. Dlako zmehčajo, s tem pa naredijo, da jo lahko oblikujete po želji, saj postane dlaka prožna in voljna za česanje in oblikovanje. Zmanjša se trenje med dlako, kar dodatno ugodno vpliva na razčesavanje, saj se dlaka pri tem manj poškoduje, boleče razčesavanje pa postane prijetno in dobi učinek masaže. Negovalni balzami in maske pa seveda naredijo videz dlake zdrav, močen in svetleč. Poudarijo tudi naravno barvo. Negovalni balzami in maske, pozitivno, v veliki meri pa tudi zdravilno delujejo na pasjo kožo, zato je pravilna izbira balzama in redna uporaba še kako pomembna.

V naši spletni trgovini so na voljo balzami za dolgo dlako, ki uspešno prehranijo dlako od korena do konic, jo naredijo voljno za česanje in krtačenje, preprečijo vozlanje dlake. V kolekciji negovalnih balzamov so na voljo tudi balzami za večji volumen dlake. Dlake ne mastijo, preprečijo sprijemanje dlake ter naredijo velik volumen.

Sestavine, ki blagodejno vplivajo na dlako in kožo so: Jojoba olje, ki zelo blago vpliva na poškodovano ali suho dlako in kožo. Olje balzama ali maske uravnava tudi pH kože in je primerna za vse tipe kože in dlake psov. Keratin, ki dlaki in koži psa daje vitalnost in elastičnost. Oblikuje notranjo in zunanjo strukturo dlake in omogoča, da se dlaka lahko oblikuje. Cvetni prah vsebuje pomembne aminokisline, razne maščobne kisline in vitamine B, C, D,E in provitamin A. Ter: Proteini svile. Svilni proteini imajo podoben pH kot koža psov, vendar vsebujejo več olj in predvsem vode, kar omogoča in ohranja vlažnost dlake in kože. Proteini svile varujejo kožo in dlako psa pred UV žarki. Balzami in maske iz kolekcije Bubbles & Nature GogiPet so 10x koncentrati, primerni za domačo in profesionalno uporabo v salonih za nego psov.

Bubbles & Nature negovalnih izdelkov za pse iz kolekcije GogiPet - Balzami za dolgo dlako in balzami za večji volumen dlake.