Puloverji s kapuco za pse

Topli puloverji s kapuco za pse

Puloverji s kapuco so med pasjimi ljubitelji zelo priljubljeni, saj so vedno moderni, pritegnejo pa pozornost nekaterih s še tako strogimi nazori.

Puloverji s kapuco so izdelani iz različnih zračnih, mehkih bombažnih tkanin ali lahkega in toplega velurja. Odlično služijo svojemu osnovnemu namenu, to je, da zaščitijo psa pred mrazom, vlago in umazanijo. Športni videz oblačila je primeren za vsakodnevno nošenje.

V hladnih deževnih dneh so topli puloverji s kapuco primerni tudi za oblačenje pod dežne plaščke.

V naši prodajalni Onlinezoo, smo vam pripravili kolekcijo toplih puloverjev s kapuco, primernih za hladne zimske dni, med katerimi boste našli tudi elegantne, ki se lahko nosijo kot samostojno oblačilo jeseni, ali spomladi, pozimi pa jih boste kombinirali z zimskimi jaknami ali bundami. Topli puloverji s kapuco za pse so na voljo v različnih barvah in vzorcih, pisani z dodatki, enobarvni ali bogato potiskani z različnimi motivi.

Modne smernice

Modni oblikovalci so poleg tega, da so v celoti ohranili osnovni namen oblačila, sledili tudi modnim smernicam. Tako so na voljo topli puloverji s kapuco pleteni v nekaterih tehnikah pletenja, ki ustvarjajo zanimive vzorce, kroji pa različni in moderni. Izbira takšnega puloverja s kapuco bo zagotovo prava izbira, vaš pes pa zanimiv in povsod deležen pozornosti.

Topli puloverji s kapuco so pralni, likanje ni potrebno. Njihovo vzdrževanje je preprosto, saj se odlično perejo že pri nizkih temperaturah in tudi po pranju ohranjajo svojo prvotno obliko.

Topli udobni in mehki puloverji s kapuco za pse so kos garderobe, ki v mrzlih dneh zagotovo ne sme manjkati v pasji garderobi. V spletni prodajalni onlinezoo smo pripravili kolekcijo GogiPet toplih puloverjev s kapuco, s katerimi bo vaš pes vsak dan lepo oblečen ter varen in zaščiten pred mrazom.

Pred nakupom toplih puloverjev s kapuco poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. 

Puloverji s kapuco z zajamčeno najnižjo ceno samo v spletni trgovini Onlinezoo.