Ecodor EcoPet odstranjevalec madežev in smradu

EcoPet odstranjevalec madežev in smradu po živalih

Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistilo in nevtralizator smradu Ecodor EcoPet, brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, neprijetne vonjave popolnoma odpravi, predmete, opremo in prostore pa očisti. Ecodor EcoPet je čistilo za madeže in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizira in ne prekrije s parfumi. Čistilo je primerno za salone, hotele in ambulante za živali. Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistilo za madeže Ecodor EcoPet ni agresivno in je izdelan za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za uporabo v hotelih za pse, veterinarskih ambulantah, salonih za nego in striženje psov in pri vzrediteljih živali. 

Čistilo in odstranjevalec smradu

ECODOR biološka čistila in odstranjevalci neprijetnih vonjav. Smradu ne prekrivajo, temveč ga odstranijo, madeže in umazanijo pa očistijo in razgradijo.

Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali. 

EcoPet nevtralizator madežev

Odstranjevalec madežev in smradu po živalih z biološkimi encimi razgradi madeže in neprijetne vonjave. Ker ne vsebuje dišav, ga lahko uporabljate v neposredni bližini živali in v bližini ljudi, ki so občutljivi na vonjave. EcoPet priporočamo za čiščenje mačjih stranišč, ležišč za pse in mačke, preprog, zof, sedežnih garnitur in drugih površin. Ecodor EcoPet uspešno odstrani madeže krvi, urina, sperme in drugih telesnih izcedkov živali.

Izkušnje z navedenimi izdelki, ki vam jih ponujamo na tej strani naše spletne prodajalne, bodo z veseljem z vami delili tudi negovalci psov, saj te izdelke uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu.

Samo redno vzdrževanje higiene in čistoče v domačih ali delovnih prostorih zagotavlja prijetno sožitje živali s človekom, ter ugodno počutje tako domačih živali kot njihovih skrbnikov. 

Preberite več...