Poročne obleke za pasje dame

Poročne obleke za pasje dame

Poročne obleke za pasje dame so izdelane iz svilnatih materialov, ki so kljub zahtevnim krojem prijetni za nošenje. Obleke so pralne, zanimive, primerne za poroke in druge svečane priložnosti. GogiPet kolekcija oblačil za pse zajema tudi poročne obleke za pasje gospode in frajerje.

GogiPet poročne obleke za pasje dame so posebej oblikovane in izdelane za prisotnost psov na porokah in drugih svečanih priložnostih. Uporabljeni so ekskluzivni materiali, popolnoma tako kot poročne obleke za neveste, družice in druge svate. Kljub zahtevnim krojem in posebnih materialov, ki so uporabljeni za izdelavo teh oblačil, so vsa poročna oblačila za pasje dame udobna za nošenje in so pralna. 

Svečane obleke za pse

Za poročne obleke vaše psičke smo uporabili dragocene tkanine, kot je svila in drugi naravni ali kakovostni sintetični materiali. Ti imajo prijeten lesk, se ne mečkajo, izbirati pa je mogoče v širokem spektru svečanih barv. Posebni dodatki so bleščice, ki dajejo oblačilu še doden lesk in pridih svečanosti. Vaša psička bo v množici svatov zagotovo opažena in nagovorjena. Vedeti morate, da boste zato tudi vi, skupaj z njo deležni veliko pozornosti. Za pasje dame smo dodali veliko naborkov in čipk, da bodo tudi one videti kot nevestine družice. Zaradi vseh teh dodatkov pa oblačila vaših ljubljenčkov niso nič manj obstojna. Z lahkoto se čistijo in uporabijo še ob naslednjih priložnostih. Za pasje dame smo izdelali gala elegantne toalete. Mehak, sijoč in nežen material iz katerega so sešita poročna oblačila za pasje dame lepo stoji v nabranem krilu, kar poudari elegantno gibanje pasjih damic.

Pred nakupom poročne obleke poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

GogiPet kolekcija oblačil - Poročne obleke za pasje dame