Božično novoletna oblačila za pse

Božično novoletna oblačila za pse

Naj bo letošnji božič nekaj posebnega in svečanega tudi za vašega pasjega prijatelja! Čas, povezan z nakupovanjem daril, pisanjem voščilnic, obdarovanji ..., čas, ko svojim bližnjim še posebej pokažemo svojo naklonjenost. Naj bo teh lepih trenutkov deležen tudi vaš ljubljenček in naj se to vidi in opazi že od zunaj in na daleč!

Nahajate se na oddelku "Božično-novoletna oblačila za vašega psa." Da! Prav ste prebrali. Božično novoletna oblačila za vašega psa! Oblecite svojega psa, v božično novoletna oblačila, ki so jih  naši modni kreatorji oblikovali posebej za pse. Ujemala se bodo s prikupnimi Božičkovimi kapami in plaščem. Tako bodo pasje dame in pasji gospodje vzbujali posebno pozornost tako doma kot na sprehodu. 

Na naših policah boste našli oblačila za pse v kombinaciji rdeče in bele barve, z volančki na krilu ali okrasnim pasom, kot ga ima pravi Božiček. Našli boste podložene jakne z norveškim vzorcem, svečane obleke za pasje dame in gospode, izbirali pa boste lahko tudi med dodatki, kot so praznične gamaše ali metuljčki in še mnogo več!

Puloverji, jakne in plašči

Božično novoletna oblačila - puloverji, jakne in plaščki za pse iz kolekcije GogiPet zagotavljajo  udobnost nošenja. Sešita ali pletena so iz zelo kakovostnih materialov. Božična oblačila za pse so izdelana in oblikovana v božičnih barvah z zimskimi motivi. Oblačila so pralna pri nizkih temperaturah, v kolekciji pa najdete tako zelo topla oblačila za pse kot tudi oblačila primerna na nošenje v notranjih prostorih

 Kljub temu, da Božično novoletna oblačila, nekoliko odstopajo od klasičnih oblačil in so ekstravagantna, še vedno v osnovi ohranjajo svoj namen in ščitijo psa pred mrazom. V njih se bo vaš pes počutil prijetno in se bo lahko prosto gibal. Božično novoletna oblačila za pse, so lahka, udobna in za psa ne predstavljajo nečesa, kar bi ga lahko oviralo.

Pred nakupom božično novoletnih oblačil, poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate. Ponudba velja samo za končne kupce.

Moderna oblačila za pse - božično novoletna oblačila.