Priboljški in igrače za čiščenje zob

Priboljški in igrače za nego zob in dlesni

Priboljški in igrače za nego zob in dlesni pri psih olajšajo ter izboljšajo klasično nego zob in dlesni z zobno ščetko in emulzijo. Specializirani izdelki so namenjeni negi in čiščenju zob ter dlesni psov. Veterinarski strokovnjaki potrjujejo, da je negovano zobovje vir zdravja vsakega psa oziroma obratno: če pasjih zob ne negujemo, to lahko povzroči neprijetnosti, kot so zadah iz gobčka, ali bolezni od krvavenja dlesni do prebavnih težav. Zato vam na teh straneh v spletni prodajalni Onlinezoo ponujamo dental priboljške za nego zob, različne vrvi, ki bodo očistile in ojačale zobovje psa ter številne igrače, ki so namenjene negi zob in dlesni.

Nega zob in dlesni psov in mačk

Naravne igrače za čiščenje in jačanje zob ter dlesni imajo poleg tega, da čistijo in jačajo, še to lastnost, da so namenjene igri. Primerne so tako za igro vlečenja, metanja, kakor tudi za samostojno igro psov. Izdelane so iz trpežnih naravnih materialov, ki imajo dolgo življenjsko dobo.

Priboljški za pse odstranijo slab zadah, preprečijo nastanek zobnega kamna, igrače pa jačajo zobe in dlesni, jih očistijo ter odstranjujejo zobni kamen. Za optimalne rezultate priporočamo, da najprej nanesete na zobe in dlesni Bubbles & Nature emulzijo, nato dajte psu priboljšek za nogo zob in dlesni, potem pa nadaljujete igro z igračami za nego zob. Na ta način bo nega in čiščenje zob prava zabava tudi za tiste pse, ki ščetkanja zob ne marajo.


Priboljški za nego zob in dlesni olajšajo klasično nego zob in dlesni z emulzijo in ščetko. Priboljški za čiščenje zob so različnih sadnih okusov in brez sladkorja. Za optimalne rezultate nege zob in dlesni priporočamo tudi uporabo igrač in emulzij za nego zob in dlesni.

Igrače za nego zob in dlesni z ugrizi v material očistijo zobe in jačajo pasje dlesni. Za optimalno doseganje rezultatov priporočamo, da pred igro nanesete na zobe in dlesni psa emulzijo za nego zob in dlesni GogiPet Bubbles & Natur.

Priboljški in igrače za nego zob in dlesni psov kot alternativa klasičnega ščetkanja zob pri psih.