Zimska oblačila za pasje dame

Topla, zimska oblačila za pasje dame

Zimska oblačila za pasje dame so izdelana iz toplih, večinoma kosmatenih materialov, ki so pralni in preprosti za vzdrževanje. Kolekcijo toplih GpogiPet zimskih oblačil sestavljajo preproste damske jakne, pa tudi tople elegantne večerne obleke, različno krojene bluzice in druga topla oblačila. Topla zimska oblačila so primerna za zunanje nošenje, zato boste v tej kolekciji našli tudi oblačila, izdelana iz vodoodpornih materialov.

Zimska oblačila za pasje dame iz kolekcije GogiPet so izdelana iz prijetnih in mehkih, tekstilnih materialov, ki so udobna za živali. Zimska oblačila so podložena in dodatno polnjena z antiseptičnim polnilom. V kolekciji boste našli tople zimske jakne in nepremočljive plašče, pa tudi pletene puloverje in kombinezone v krojih na dve ali štiri tačke. Vsa topla zimska oblačila za pasje dame GogiPet so pralna in preprosta za vzdrževanje, lepo pa se kombinirajo tudi s čevlji za pse.

Kakovostna zimska oblačila za pasje dame bodo služili vašemu psu več sezon. S svojo funkcionalnostjo in obliko ne bodo šli kar tako iz mode. Kompleksnost krojenja in šivanja daje zimskim oblačilom za pasje dame iz kolekcije GogiPed še dodatno prepoznavnost po kakovosti in originalu.

Topla oblačila za pse

Topla zimska oblačila za pasje dame so namenjena zaščiti vaše psičke pred zunanjimi neugodnimi vplivi, kot so veter, dež, mraz, sneg ... Oblačila za pse pa bodo telo psa zaščitila še pred umazanijo, ki se je v slabem vremenu ne moremo izogniti. Zimska oblačila za pasje dame so krojena tako, da so v največji meri funkcionalna in se psička v njih lahko neomejeno giblje. Velik poudarek je tudi na stilskem in modnem oblikovanju vsakega posameznega oblačila. Zagotovo lahko zatrdimo, da zimska oblačila iz kolekcije GogiPet, psičko, poleg modnega stylinga v celoti zaščitijo pred mrazom.

Pred nakupom zimskega oblačila za pasje dame poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Kolekcija toplih oblačil za pse - Zimska oblačila za pasje dame