Varnostni pasovi in povodci za dva psa

Varnostni pasovi in povodci za dva psa

Oprema za pse na potovanju - varnostni pas - dvojni povodec

Varnostni pas je nepogrešljiv del opreme vsakega odgovornega lastnika psa, ki vozi svojega štirinožnega prijatelja v avtu. Varnostni pasovi so izdelani iz najlona in primerni za namestitev na ovratnico ali oprsnico. Sestavljeni so iz kovinske zaponke, ki se namesti na ovratnico ali oprsnico, in kovinskega zatiča za pritrditev v varnostni pas avta. Vsi kovinski deli so brez ostrih robov. Izdelki in oprema za varen prevoz psa v avtu predstavlja osnovni del opreme za pse na potovanju. Varnostni pasovi bodo zagotovili prijetno vožnjo in počutje psa in skrbnika. Uporaba varnostnega pasu v avtu je preprosta in varna. Kovinsko zaponko preprosto namestite na ovratnico, drugi del pa v zaponko za varnostni pas. Varnostni pas omogoča varno vožnjo psa in voznika, hitro namestitev in uporabo z ovratnico ali oprsnico. Varnostni pas je primeren za vse modele avtomobilov.

Povodci z varnostnim pasom

Na tem mestu boste našli tudi povodec z varnostnim pasom za pse. Tak povodec je posebej oblikovan za potrebe voznikov, ki imajo svoje pse tudi na potovanju z avtom vedno pri sebi. Povodec 2 v 1 ima nastavek za varnostni pas in je nastavljive dolžine, kar omogoča hitro in varno namestitev psa v avtu. Obenem lahko varnostni pas hitro spremenimo v povodec za sprehod v naravi ali mestu. GogiPet povodec z varnostnim pasom je izdelan iz antibakterijskega tekstilnega materiala, ki je pralen, lepljen in šivan. Vsi kovinski deli so izdelani iz nerjaveče kovine in brez ostrih robov, ročaj pa je dodatno oblazinjen, kar omogoča lep in prijetenoprijem povodca. Ker je varnostni pas s povodcem nastavljive dolžine, je primeren za vse velikosti psov.

Dvojni povodci so izdelani iz odpornega, najlon materiala z dvema zaponkama za ovratnice ali oprsnice. Primerni so za istočasno sprehajanje dveh psov. Različne dolžine in širine dvojnih povodcev so primerne za vse velikosti psov. 

Oprema za pse na potovanju - varnostni pasovi in dvojni povodci