Obeski s kristali

Obeski s kristali

Obeski s kristali so primerni za okrasitev in individualno oblikovanje verižic in zapestnic. Uporabljeni materijali so brez nikla in brez ostrih robov. Zanimiva kolekcija nakita po zajamčeno nizkih cenah.

Leta 1895 je mojster oblikovanja kristalov Daniel Swarovski ustanovil svojo prvo manufakturo Swarovski. Z izumom stroja, s katerim je rezal in oblikoval kristale bolj natančno, kot ostali, je uresničil svoje sanje in začel ustvarjati »diamante« za vse. Pravo revolucijo je doživel v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, ko so njegove kristale pograbile modne hiše v Parizu za ustvarjanje kreacij za ljudi. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti.

Onlinezoo spletna prodajalna nudi svojim strankam poleg klasičnih izdelkov s kristali za živali tudi posebej pripravljeno kolekcijo izdelkov za ljudi. V tej kolekciji boste poleg znakov, črk, številk z ali brez kristalov našli tudi verižice in zapestnice ter ostali nakit, ki ga boste lahko z dodatki individualno oblikovali. Trajno nizke cene nakita in modnih dodatkov za ljudi.

V tej ponudbi lahko izberete nakit za ljudi, kot so na primer obeski iz kristalov, znaki, črke, številke, s katerimi lahko izrazite svojo ustvarjalno žilico in oblikujete različne napise in dekoracije. Obeski ne vsebujejo nikla in so primerna dekoracija za verižice, zapestnice, mobilnike, peresnice, obeske za ključe in drugo.

Priporočamo da si ogledate tudi ostali nakit za ljudi, kot so na primer zapestni trakovi in pasovi, katere lahko dekorirate s kristalnimi obeski. V posebni ponudbi pa lahko najdete tudi verižice s kristali Swarovski in kristale za lase. BLINX BLING SIMPLE® , ki so manjši kristalčki različnih barv in vzrcev in so zanimiv pripomoček s katerim lahko na povsem preprost način oblikujete zanimive, elegantne in svečane frizure.

Ves nakit iz naše spletne trgovine,  ki je namenjen ljudem ali našim štirinožnim prijateljem je brez ostrih robov in ne vsebuje niklja. Nikelj je namreč srebrnkasta lesketajoča se kovina, ki spada v železovo skupino in jo nekateri uporabljajo tudi za izelavo nekaterih vrst nakita, vendar pa lahko povzroča alergije.