Izdelki za pasje salone in veterinarje

Oprema in izdelki za veterinarje, vzreditelje in salone za nego psov

Kolekcija GogiPet je sestavljena tudi iz posebej oblikovanega programa za salone za nego in striženje psov, vzreditelje in veterinarje. Na tem mestu najdete kozmetiko za nego psov v salonih in večja pakiranja šamponov, balzamov, profesionalnih krtač, glavnikov, zelo prodajanih magičnih brisač GogiPet blagovne znamke, ki ima zelo visoko vpojnost vode, izdelana je iz antibakterijskega materiala in je ni treba strojno prati, ter drugo opremo. Na tem mestu boste našli 5 litrske salonske šampone za kratkodlake ali dolgodlake pse in sijaj dlake, Hypoalergene salonske šampone, šampone za črne pse, šampone za bele pse, litrske čistilne šampone, balzame v pet litrskih embalažah, razkuževalna sredstva in druge izdelke, brez katerih si preprosto ne morete predstavljati dela v salonih in veterinarskih ambulantah.

Kozmetika in čistila

Čistoča ter razkuževanje delovnih prostorov in opreme sta še posebej pomembna, zato vam v naši spletni prodajalni Onlinezoo, na tem mestu ponujamo vrhunske izdelke v ta namen, kot so sterilizatorji za hitro sterilizacijo škarij, strojčkov, nastavkov za strojčke, krtač, glavnikov in drugo. Med izdelki za salone in veterinarke ambulante boste našli hitro delujoča dezinfekcijska sredstva za predmete, kot so mize za striženje psov, držala, kljuke, ter ostale površine v salonu ali ambulanti. Na tem mestu boste našli tudi nevtralizatorje neprijetnih vonjav po urinu, razpršila za rane, čistila in sredstva za odpravljanje madežev krvi in izcedkih, salonske parfume, ki so primerni ne le za profesionalno uporabo, ampak so priljubljeni tudi v domači uporabi, saj imajo salonski parfumi tudi negovalne lastnosti, med drugim preprečujejo prekomerno izpadanje dlake, delujejo proti glivicam, vonj pa je zelo prijeten tako za živali kot za ljudi. Izbrali boste lahko tudi dozirne plastenke, razpršilke, pumpice...
Izdelke, ki jih ponujamo na oddelku naše spletne prodajalne Onlinezoo: izdelki za salone, vzreditelje in veterinarje, uporabljajo številni pasji frizerji, vzreditelji in veterinarji, ki so potrdili njihovo kakovost. Oprema za pse, predstavljena v tej rubriki je namenjena nadaljnji prodaji in/ali lastni uporabi.

Profesionalna oprema za nego in striženje psov - primerno za salone, veterinarje in vzreditelje.