Igrače za šport

Športne igrače za vlečenje in metanje

Psi danes vedno več časa preživijo doma in v zaprtih prostorih. Če želite psa zaposliti, mu morate omogočiti druženje s seboj in drugimi psi. Tako boste poskrbeli za njegove gibalne sposobnosti. Da bi druženje bilo res aktivno in prijetno, vas vabimo, da si ogledate pester izbor igrač za šport, kjer najdete vse od preprostih žog, vrvi za vlečenje, igrač za metanje, igrač za aktivne sprehode in druge. Igrače za šport so izdelane iz različnih materialov. Med njimi najdete bombažne in plišaste igrače, pa tudi igrače iz gume, lateksa in plastike.

Dnevno gibanje psa je velikega pomena. Priporočljivo je, da sprehode psa popestrimo z igro s pomočjo igrač. S takšnim aktivnim načinom sprehoda, bomo ohranili in izboljšali kondicijo psa, se uspešno borili proti debelosti, sladkorni bolezni, artritisu in drugimi sodobnimi boleznimi psov. Za igro na prostem priporočamo uporabne igrače za pse, ki jih lahko mečete in jih pes prinaša, kot so žoge, frizbiji in druge igrače iz gume. Z igro metanja in prinašanja igrač bo vaš pes dnevno naredil mnogo več kilometrov kot s preprostim sprehodom na povodcu.

Igrače za vlečenje in metanje

Vlečenje in metanje igrač je izjemno priljubljeno pri psih. Izvajate jih lahko v parku ali gozdu, na dvorišču svojega doma ali parkirišču. Navedene igre priporočamo psom za nabiranje kondicije, obenem pa z ugrizi v igrače pes jača in čisti zobe in dlesni. Igranje s psom veča povezanost psa in skrbnika.

Ekipa oblikovalcev GogiPet, si je pred časom zadala ponuditi našim kupcem, predvsem pa štirinožnim prijateljem, novo generacijo igrač, ki temelji na izreku "back to the basic" Tako so nastale zanimive naravne igrače za šport iz naravnih materialov, primerne za vse velikosti psov. Igrače so trpežne, tihe, brez piščalke, primerne za igro vlečenja in metanja, pa tudi za samostojno igro psov.

Kadar čistite igrače, ne pozabite, da igračo pes grize, s tem proizvaja slino, ki jo pogoltne, kar lahko pri strupenih čistilih vodi do prebavnih težav ali celo zastrupitev, zato igrače za šport čistite brez čistil. V primerih, ko pa to vseeno ne gre, priporočamo, da za čiščenje uporabite enega od Ecodor čistil.

Športne igrače za pse - igrače za vlečenje, metanje in aktivne sprehode.