Nahrbtniki za pse

Nahrbtniki za pse

Nahrbtniki za pse so primerni za majhne in srednje velike pse do teže 8 kg. Za razliko od klasičnih torb nahrbtniki omogočajo lažje prenašanje psa in so primerni predvsem za daljša potepanja v naravi ali na potovanjih. Podloženi ramenski trakovi nudijo maksimalno udobnost nošenja. Nahrbtniki so izdelani iz kompaktnega tekstila, plastičnega dna z udobno blazino in kovinskega ogrodja. Dovolj prostora v notranjosti nahrbtnika in zračne odprtine nudijo varno zavetje psa in prijetno počutje. Poskrbljeno je tudi za varnost. Vsak nahrbtnik za psa ima varnostno zaponko in dodatne žepe za odlaganje manjših osebnih predmetov, vrečk ali priboljškov. Nahrbtniki za pse so primerni tudi prevoz in prenašanje drugih hišnih ljubljenčkov, kot so ptice, hrčki, zajčki in druge živali. Na teh straneh pa boste našli tudi nahrbtnik - kovček s kolesi in multiifunkcijsko torbo za pse 4 v 1, ki sta vedno bolj priljubljena in prodajana izdelka.

Multifunkcijski nahrbtniki za pse

Nahrbtnik in kovček s kolesi ima obe funciji: Uporabljate ga lahkjo kot nahrbtnik ali kot voziček. Primeren je za kratke sprehode ali dolga potovanja psov manjše rasti in mačk, pa tudi drugih domačih živali. Nahrbtnik je v notranji strani oblečen v mehek in udoben material, kjer se bo vaš hišni ljubljenček počutil var no in udobno. Nahrbtnik Ima več odprtin za maximalen pretok zraka in roloje za zaščito pred soncem, vetrom ali mrazom. Ročaj ima nastavljivo dolžino, kolesa pa možnost 360 stopinjskega obrata. Notranjost nahrbtnika je dodatno opremljena s povodcem, ki se namesti na ovratnico ali oprsnico, kar omogoča varen transport živali. 

Nova generacija GogiPet multifuncijske torbe za pse 4 v1 je uporabna kot preprosta torba za nošenje, voziček za pse, kot box ali kot nahrbtnik za psa. Nahrbtnik je primeren za pse ali mačke do teže do 8 kg. Izdelan je iz kompaktnega tekstilnega materiala, mehko obložene notranjosti, trdega dna z blazino in ogrodja s kolesi. Preoblikovanje iz torbe, boxa ali vozička v nahrbtnik za psa je hitro in preprosto.

Oprema za urbane pse v mestu in naravi - nahrbtniki za pse.