Električne krtače za pse

Električne in avtomatične krtače za hišne ljubljenčke

Auto Dog Brush Petite električne - avtomatične krtače za nego psov in mačk poznamo že več kot 15 let. V preteklosti smo zanje lahko rekli, da obljubljajo več, kot dajejo. V zadnjih letih so krtače doživele revolucionarni razvoj tehnologije in postale nepogrešljiv del opreme vsakega boljšega salona za nego in striženje psov. Najdemo jih v salonih, ki skrbijo, da je krtačenje in razvozlavanje dlake psov varno, udobno in prijetno.

Zakaj uporabiti električno - avtomatično krtačo?

Tehnologija avtomatičnih krtač omogoča krtačenje brez cukanja in vlečenja. Konice nastavka lepo drsijo skozi dlako in prodrejo v notranjost sprijete dlake. Vozle in sprijete dele dlake sprostijo in razvozlajo. Kožuh je po krtačenju prezračen in videti svež.

Izdelovalci so Auto Dog Brush Petite krtače neprestano izboljševali in dopolnjevali. Tako sta nastala tudi dva nova nastavka s kovinskimi konicami. Klasični nastavek je primeren za univerzalno in vsakodnevno krtačenje in nego dlake ter odstranjevanje odpadajoče dlake in podlanke. Drugi, nov nastavek za razvozlavanje dlake je posebej oblikovan za krtačenje zelo zavozlane in sprijete dlake. Ta nastavek lepo in nežno razvozla vozle in sprijete dele dlake brez cukanja in vlečenja. Krtačenje in razvozlavanje je udobno in nežno.

Auto Dog Brush Petiteso edine avtomatične krtače na trgu, ki imajo vgrajen varnostni sistem, ki prepreči poškodbe živali. V primeru, da se dlaka zavozla v krtačo ali če je pritisk premočan, se krtača sama ustavi. S tem prepreči poškodbe dlake in kože.

Auto Dog Brush Petite električne - avtomatične krtače so nežne do živali. Ob pravilni uporabi konice krtače ne dosežejo kože in tako kožo ne praskajo in ne poškodujejo. Krtača nežno masira kožuh živali in odstrani umazanijo, odpadajočo dlako in podlanko in razvozla vozle.

Auto Dog Brush Petite električne - avtomatične krtače so izdelane za profesionalno uporabo v salonih, vse več pa se uporabljajo tudi za domačo nego živali. Krtače zelo skrajšajo čas krtačenja in čas razvozlavanja sprijete in zavozlane dlake ter omogočijo udobno delo negovalcu psov.

Med Auto Dog Brush Petite električne - avtomatične krtače so primerne za pse vseh rasti, mačke, zajce in druge živali. Priljubljene so predvsem za razvozlavanje vozlov in razvozlavanje sprijete dlake.

Za boljše, lažje in še hitrejše razvozlavanje sprijete in zavozlane dlake priporočamo, da v kožuh psa vmasirate nekaj kapljic negovalnega GogiPet Magic Care olja. Zaradi olja bo dlaka bolj prožna kar bo oljašalo razvozlavanje.

Auto Dog Brush Petite električne - avtomatične krtače lahko z ustrezno cevjo, priklopite na sesalnik in tako zmanjšate prisotnost praha, umazanije in dlake v prostoru. Cev lahko kupite naknadno, pri nekaterih modelih, pa je že dodana v komplet s krtačo.

Zajamčeno najnižje cene krtač samo v spletni trgovini Onlinezoo.