Topla pasja oblačila

Topla, zimska oblačil za pse

Zimska oblačila za pse iz kolekcije GogiPet so izdelana iz prijetnih in mehkih, tekstilnih materialov, ki so udobna za živali. Zimska oblačila so podložena in dodatno polnjena z antiseptičnim polnilom. V kolekciji boste našli tople zimske jakne in nepremočljive plašče, pa tudi pletene puloverje in kombinezone v krojih na dve ali štiri tačke. Vsa topla,  zimska oblačila za pse GogiPet so pralna in preprosta za vzdrževanje, lepo pa se kombinirajo tudi s čevlji za pse.

Topla zimska oblačila za pse so namenjena zaščiti vašega ljubljenčka pred zunanjimi neugodnimi vplivi, kot so veter, dež, mraz, sneg ... Oblačila za pse pa bodo telo psa zaščitila še pred umazanijo, ki se je v slabem vremenu ne moremo izogniti. Tudi čevlji za pse spadajo med topla zimska oblačila, ki poleg tega, da varujejo pred mrazom, tačke zaščitijo pred poškodbami, ki bi jih pozimi lahko povzročila sol in kemični posipi ali ostri zaledeneli predmeti. 

Zimska oblačila za pse so krojena tako, da so funkcionalna in se pes v njih lahko neomejeno giblje. Velik poudarek je tudi na stilskem in modnem oblikovanju vsakega posameznega oblačila. Zagotovo lahko zatrdimo, da bodo zimska oblačila za pse iz kolekcije GogiPet, vašega psa, poleg modnega stylinga v celoti ščitila pred mrazom.

Topli plašči in zimske jakne

Kakovostni zimski plašči za pse, tople zimske jakne in kombinezoni bodo služili vašemu psu več sezon. S svojo funkcionalnostjo in obliko ne bodo šli kar tako iz mode. Kompleksnost krojenja in šivanja daje zimskim oblačilom za pse iz kolekcije GogiPed še dodatno prepoznavnost po kakovosti in originalu.

Pred nakupom toplih, zimskih oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Topla zimska oblačila za pse - oblačila, ki ščitijo pred snegom, dežjem in mrazom.