Pasovi in zapestnice s kristali

Pasovi, zapestnice & Co.

Pasovi in trakovi, ki jih lahko individualno oblikujete z različnimi kristalnimi znaki, črkami in številkami, kakor tudi z obeski in obešankami iz naše ponudbe.

Onlinezoo spletna prodajalna nudi svojim strankam poleg klasičnih izdelkov s kristali za živali tudi posebej pripravljeno kolekcijo izdelkov za ljudi. V tej kolekciji boste poleg znakov, črk, številk z ali brez kristalov našli tudi verižice in zapestnice ter ostali nakit, ki ga boste lahko z dodatki individualno oblikovali. Trajno nizke cene nakita in modnih dodatkov za ljudi.

Pase in zapestne trake, lahko individualno oblikujete z različnimi kristalnimi znaki, črkami in številkami, kakor tudi z obeski in obešankami iz naše ponudbe. Uporabljeni materijali so brez ostrih robov in ne vsebujejo niklja. 

Priporočamo da si ogledate tudi ostali nakit za ljudi, kot so na primer obeski za zapestnice, verižice pa tudi za pasove in zapestne trakove. V posebni ponudbi pa lahko najdete tudi verižice s kristali Swarovski in kristale za lase. BLINX BLING SIMPLE® , ki so manjši kristalčki različnih barv in vzrcev in so zanimiv pripomoček s katerim lahko na povsem preprost način oblikujete zanimive, elegantne in svečane frizure.

Obeski s kristali so primerni za okrasitev in individualno oblikovanje verižic in zapestnic. Uporabljeni materijali so brez niklja in brez ostrih robov. Zanimiva kolekcija nakita po zajamčeno nizkih cenah.

Leta 1895 je mojster oblikovanja kristalov Daniel Swarovski ustanovil svojo prvo manufakturo Swarovski. Z izumom stroja, s katerim je rezal in oblikoval kristale bolj natančno, kot ostali, je uresničil svoje sanje in začel ustvarjati »diamante« za vse. Pravo revolucijo je doživel v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, ko so njegove kristale pograbile modne hiše v Parizu za ustvarjanje kreacij za ljudi. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti.

Ves nakit iz naše spletne trgovine,  ki je namenjen ljudem ali našim štirinožnim prijateljem je brez ostrih robov in ne vsebuje niklja. Nikelj je namreč srebrnkasta lesketajoča se kovina, ki spada v železovo skupino in jo uporabljajo tudi za izelavo nekaterih vrst nakita, vendar pa lahko povzroča alergije.