Sprej za odganjanje psov in mačk

Pršila za navajanje psov in mačk na higieno

Bubbles & Nature pršila za privabljanje in odganjanje psov in mačk so uspešni pripomoček za navajanje živali na higieno. Z razpršilom za odganjanje (Fernhalte spray) posredujemo živali sporočilo, da je uriniranje na tem mestu prepovedano, z razpršilom za privabljanje (Atraktivitet spray) pa nakažemo, kje se nahaja pravo mesto za uriniranje. Preprost, a zelo učinkovit sistem za navajanje psov in mačk na higieno v notranjih prostorih je preverjen in ob pravilni uporabi uspešno deluje tudi pri odraslih živalih.

Sprej za odganjanje psov in mačk

Tako kot imamo ljudje "prepovedane cone", kjer se ne moremo sprehajati, tako imajo tudi živali mesta kamor ne smejo, oziroma, kjer ni zaželeno, da se zadržujejo. Kadar želimo mački sporočiti, da je na določenem mestu praskanje, uriniranje in sprehajanje nezaželeno in prepovedano, potem bomo to mesto poškropili z razpršilom za odganjanje mačk. Mački bomo z vonjem sporočili da je na tem mestu gibanje za njo prepovedano. Mački vonj ne bo ustrezal, zato se bo tega mesta izognila. GogiPet sprej za odganjanje mačk je izdelan na naravni osnovi in ni strupen ali nevaren za mačke ali katerokoli drugo žival. Za sabo ne pušča madežev, zato ga lahko uporabite na tekstilu, lesu, keramiki in drugje. Razpršilo ali GogiPet sprej za odganjanje mačk je zelo priuljubljen, pri mladičih, ki se navajajo na čistočo, saj si z razprilom pomagate da si mačka ne izbere kraja za svoje stranišče na mestu, ki to nebi bilo primerno. Na tak način deluje tudi sprej za odganjanje psov, kljub temu pa se GogiPet sprej za odganjanje psov se vseenpo razlikuje od spreja za mačeke in je posebej izdelan in prilagojen pasjemu smrčku. GogiPet razpršilo za odganjanje psov je primeren za domačo in profesionalno uporabo, priljubljen predvsem v salonih za nego, veterinarskih postajah, hotelih za pse in druje. Razpršilo za odganjanje psov prepreči nezaželeno grizenje opreme ali markiranje psov.

In če obstajajo vonjave, ki "preganjajo" mačke in pse, obstajajo tudi vonjave in razpršila, kjer se mačke in psi dobro počutijo in jih vonjave privabljajo. Za to lahko na tem mestu izberete tudi razpršila kot so: GogiPet sprej za udobno počutje mačk in GogiPet sprej za udobno počutje psov, s katerim boste mački ali psu "povedali" kje je pravo mesto in kje svojega hišnega ljubljenčkaje ne boste preganjali, ko bo želel gristi praskati ali ko bo potreboval svojo intimo.

Oprema za navajanje psov in mačk na higieno v notranjih prostorih.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje