Anti markirne hlačke za pse

Hlačke proti markiranju in uhajanju urina

Zaščitno perilo, kot so anti markirne spodnje hlače za samčke preprečijo neželeno uriniranje - markiranje v trgovinah, stanovanjih ali drugih prostorih. Hlačke proti markiranju ali anti markirne hlačke za pse posebej priporočamo tudi za tiste pse, ki jim nekontrolirano uhaja urin. Vsak skrbnik psa se je namreč že kdaj srečal in znašel v neprijetnem položaju, ko je zaradi narave in njenih zakonitosti nastalal madež ali lužica na nepravem mestu. Res je, da lahko psa naučimo več, kot si lahko to kdo sploh predstavlja, a ko gre za klic narave, smo večinoma nemočni. Takrat nam lahko pomaga zaščitno perilo za pse.

Higienske hlačke za pse

GogiPet higienske hlačke proti markiranju ali nekontrolirani izgubi urina za pse so udobne za nošenje in izdelane iz materialov, ki so še dodatno prijetne na otip. Uspešno preprečijo nezaželeno markiranje psov v prostoru ali na mestih, kjer to ni zaželeno. Hlačke proti markiranju so namenjene tudi nenadzorovani izgubi urina (inkontinenci), kar prepreči izgubo dlake, širitev neprijetnega vonja, raznos v okolico idr. Hlače proti markiranju in hlačke za inkontinentne pse so pralne v stroju pri 30 °C in omogočajo namestitev pleničke. Prilagodljiva velikost, hitro zapenjanje in stabilizacija z ježki. Naši modni kreatorji so namreč oblikovali zanimivo spodnje perilo za pse, ki se lahko nosi kot samostojno oblačilo v času, ko je to potrebno, ali kot oblačilo pod hlače, krilo, plašč, ali drugo oblačilo. Zdaj boste svojega štirinožnega prijatelja brez skrbi lahko vzeli s sabo na sprehod v trgovski center, kino ali restavracijo, tudi ob "nepravem" času. 

Pred nakupom oblačila, kot je perilo za pse, poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Zaščitne hlačke za inkontinentne pse in preprečevanje markiranja psov.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje