Rutke z ovratnico in trikotne rutke za pse

Trikotne rutke in ovratnice z rutkami za pse

Trikotne rutke in ovratnice z ruto za pse so modni hit vsakega modernega psa. Naša ekipa modnih oblikovalcev podjetja onlinezoo je skrbno izbrala materiale in vzorce za to poletje, saj je to kos pasje garderobe, ki je še posebej priljubljen za nošenje v poletnih mesecih, ko običajna oblačila niso nujno potrebna. 

Trikotne rutke in rutke z ovratnicami se lahko nosijo tako na prsnem kakor tudi na hrbtnem predelu vratu. Rutke so izdelane iz mehkih tekstilnih materialov, ki so udobni za nošenje in čiščenje. Materiali so zanimivih barv, potiskov in poslikav. Naše ovratnice z rutkami in ovratne rutke za pse so pralne in izdelane iz trpežnih materialov. Velikost je nastavljiva.

Materiali in vzorci

V naši spletni prodajalni lahko izbirate med različnimi ovratnimi in trikotnimi rutkami za pse, ki so izdelane iz kompaktnega pralnega bombažnega materiala. Naši modni oblikovalci so skrbno izbrali vzorce, ki se lepo ujemajo z ostalimi oblačili, lahko pa se nosijo samostojno v vseh letnih časih. Ovratne rutke za pse so različnih vzorcev, obstojnih barv in potiskov. 

Ponujamo vam različne velikosti, od najmanjše XS primerne za obseg vratu od 18 cm - 22 cm. Velikost S, primerne za obseg vratu od 22 do 28 cm. M velikost primerna za obseg vratu od 28 cm - 45 cm in L velikost, ki je primerna za obseg vratu od 40 - 63 cm. 

Ovratnice s tekstilno rutko so izdelane tako, da imajo klasičen način zapenjanja, kovinski deli pa so brez ostrih robov in zaščiteni pred rjavenjem. 

Dovolite si biti drugačni s svojim psom in sprehodite se s svojim štirinožnim prijateljem po mestu z modnimi dodatki in opremo iz naše kolekcije GogiPet. 

Pred nakupom rutke ali ovratnice s tekstilno ruto izmerite obseg vratu psa z mehkim šiviljskim metrom. Če vam velikost ali model ne odgovarjata, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modni dodatki in oprema za pse GogiPet.