Priboljški za nego zob in dlesni

Priboljški za nego zob in jačanje dlesni

Okusni priboljški za čiščenje zob

Zobje in dlesni psov potrebujejo redno nego. Ker večina psov ni navdušena nad ščetkanjem zob in zobnimi kremami, so priporočljiva alternativa priboljški za čiščenje zob. Če na čiščenje zob pozabimo ali ga zanemarimo, lahko stanje zob negativno vpliva na zdravje psa. Zobne obloge so začetek večjih težav. Na zobeh se nabirajo bakterije, ki najprej povzročajo slab zadah in se nato postopoma širijo pod dlesni, kjer povzročajo vnetja obzobnih tkiv in v najslabšem primeru izgubo zob. Te bakterije pa lahko po krvnem obtoku preidejo tudi do notranjih organov in s tem povzročijo resne zdravstvene zaplete. Redna uporaba priboljškov za čiščenje zob in jačanje dlesni prepreči navedene težave. Kolekcija priboljškov za nego zob in dlesni psov je posebej oblikovana tako, da uspešno pomaga pri čiščenju zob, jačanju dlesni in odstranjevanju zadaha. Priboljški so različnih oblik in velikosti, primerni za pse velike in majhne rasti. Priboljški za čiščenje zob so izdelani na bazi rastlinskih izvlečkov, ki uspešno očistijo zobe med žvečenjem. Med priboljški za nego zob in dlesni boste našli trakove z okusom mesa, sadja ali zelenjave. Naši priboljški so mehki in tako primerni tudi za starejše pse, ki imajo težave z zobmi ali dlesnijo.

Priboljški in igrače za čiščenje zob

Če želite, da je pes samozaposlen, da dolgo žveči in se igra, priporočamo, da zgoraj navedene priboljške kombinirate z GogiPet igračami za žvečenje. GogiPet igrače za nego zob in dlesni so oblikovane tako, da se vanje lahko vstavijo priboljški, ki jih bo pes z igro iskal in žvečil. Med igro bo pes postopno dosegel posamezni priboljšek in tako dolgo užival v igri.

Vsi priboljški za nego zob in dlesni, ki so v prodaji v spletni prodajalni Onlinezoo, so narejeni na naravni osnovi. Priboljški za pse so vedno pakirani v pregledni embalaži, z navedeno surovinsko sestavo in razvidnim minimalnim rokom uporabe.

Priboljški za čiščenje zob in jačanje dlesni - nega psov.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje