Nogavice za pse

Proti zdrsne nogavice za pse

Kadar pride k hiši mehka kepica z repkom, marsikdo ne pomisli na to, da lahko krempeljčki vašega štirinožnega prijatelja, hitro spremenijo drag parket v … "ne več predrag." Toda zakaj bi zaradi tega omejevali gibanje psa po stanovanju, ko pa lahko to težavo elegantno obidemo. Rešitev za to so, nogavice za pse! 

Nogavice za pse pa bodo v prvi vrsti ščitile tudi blazinice vašega psa. Vedno več agresivnih kemičnih posipov proti zdrsu pozimi, poleti pa od sonca razgreta tla, lahko škodi vašemu psu.

V prodajalni onlinezoo smo vam pripravili kolekcijo oblačil, kamor spadajo tudi GogiPet® proti zdrsne nogavice za pse.

Mehki materiali

Nogavice za pse so izdelane iz mehke kakovostne pletenine, zunanji del podplata, pa je dodatno obdelan z gumijastimi gumbki, ki preprečijo drsenje na gladkih površinah. Proti zdrsne nogavice, zaščitijo občutljiva tla in druge površine pred poškodbami, ki bi jih lahko naredil pes s kremplji. Ne spreglejmo, da imajo nogavice za pse v osnovi še eno funkcijo, ki so se je naši oblikovalci pri snovanju kolekcije še posebej zavedali. Proti zdrsne nogavice iz kolekcije GogiPet®  se uporabljajo tudi za zaščito blazinic pred vročimi ali zmrznjenimi površinami. Primerne pa so tudi za zaščito povojev in preprečujejo lizanje poškodovanih tačk.

Ko boste navajali psa na obutev, bodo nogavice za pse odigrale pomembno prvo vlogo pri učenju in začetnem uvajanju na obutev. Za vas smo pripravili različne velikosti in modele, ki se lepo ujemajo k ostalim oblačilom ali čevljem za pse.

Naj postanejo nogavice za pse obvezen del garderobe in nekaj vsakdanjega, ko želite za svojega psa le najboljše.

Pred nakupom nogavic za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >veikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Nogavice za pse z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.