Pleteni puloverji za pse

Topli, pleteni puloverji za pse

Puloverji za pse so topli, mehki in udobni za nošenje. Široka paleta modnih barv in vzorcev puloverjev omogoča preprosto kombiniranje z ostalimi oblačili ali kot samostojno nošenje v hladnih dneh. Pleteni puloverji so v večini izdelani iz bombažnih materialov v različnih tehnikah pletenja. Nekateri puloverji za pse so oprijeti, drugi široki in udobni, tako da boste v kolekciji GogiPet ®zagotovo našli pravega za vašega štirinožnega prijatelja. V zimskem času so pleteni puloverji primerni tudi za oblačenje pod dežne plaščke.

Topli, udobni in mehki pleteni puloverji za pse so kos garderobe, ki v mrzlih dneh zagotovo ne sme manjkati v pasji garderobi. V spletni prodajalni onlinezoo smo pripravili kolekcijo GogiPet ® toplih pletenih puloverjev za pse, s katerimi bo vaš pes vsak dan lepo oblečen ter varen in zaščiten pred mrazom. 

Topli pleteni puloverji za pse, različnih krojev so plod premišljenega in skrbno zasnovanega dela modnih oblikovalcev, saj dajejo poleg izbire toplih tkanin, ki grejejo psa, poudarek tudi na preprostosti oblačenja in nošenja puloverjev, pri tem pa nikakor ne pozabljajo na modne smernice.

Pleteni poloverji za pse

Izbirate lahko med  različnimi barvami, vzorci in modeli, od enobarvnih do pisanih, puloverjev za pse za hitro oblačenje preko glave, puloverji brez zapenjanja, s kapucami ali brez, z visokim ali nizkim puli ovratnikom. Vsi puloverji za pse ohranjajo osnovno funkcijo, to je, da zaščiti psa pred mrazom na prijazen, udoben in eleganten način. Puloverji za pse so pleteni tako, da se bo vaš pes, počutil sproščeno, med gibanjem pa mu oblačilo ne bo predstavljalo nečesa, kar bi ga oviralo.

Topli puloverji za pse so osnovni in eden od pomembnih kosov pasje garderobe, saj jih bo vaš pes potreboval od pozne jeseni, vso zimo, do pozne pomladi. V nekoliko toplejših dneh bo služil kot samostojno oblačilo, v najbolj mrzlih dneh pa ga boste kombinirali pod dežni plašček, jakno ali bundo.  

Pred nakupom puloverja poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Pleteni zimski puloverji - modna oblačila za pse.