Večerne obleke za pse

Večerne obleke za pse

Kolekcija oblačil GogiPet za pse v naši spletni prodajalni Onlinezoo zajema tudi večerne obleke za pse. Ta oblačila so namenjena tistim skrbnikom, ki jih štirinožni prijatelj spremlja tudi ob posebnih trenutkih in priložnostih. Večerne obleke za pse so namreč primerne za posebne, svečane trenutke. Izdelane so iz dragocenih naravnih materialov, kot je svila ali iz zelo kakovostnih sintetičnih tkanin, ki imajo prijeten lesk, se ne mečkajo in dajejo pridih glamurja. Izbirate lahko v različnih modnih vzorcih in svečanih barvah. Večerne obleke za pse kljub svojim zahtevnim krojem omogočajo udobno gibanje in preprosto oblačenje. V teh oblačilih bo vaš pes zagotovo opažen, deležen pogledov in komentarjev. Toda ne pozabite, da boste v središču pozornosti tudi vi.

Svečana oblačila za pse

Naši modni oblikovalci pasjih oblačil so pri izdelavi večerne obleke za psa imeli v mislih oba spola. Tako so za pasje dame izdelali gala elegantne toalete iz mehkih tkanin z različnimi dodatki, kot so okrasne pentlje, bleščice, trakovi, naborki. Vsi ti dodatki še dodatno poudarjajo svečanost, dajejo oblačilu poseben videz, ob enem pa v najvišji meri ohranjajo eleganco, ki je primerna za posebne priložnosti. Za pasje frajerje boste lahko izbirali med prazničnimi fraki z metuljčkom ali kravato in srajco. Zaradi vseh dodatkov večerne obleke vaših ljubljenčkov niso nič manj udobna in obstojna. So pralna, se z lahkoto čistijo že pri nizkih temperaturah, likanje pa običajno ni potrebno. Večerne obleke za pse boste lahko uporabljali še ob mnogih drugih različnih svečanih priložnostih, kot so na primer rojstni dnevi, poroke, obletnice ... saj so modni kreatorji upoštevali vsa pravila, ki veljajo v modnem svetu elegantnih oblačil. 

Pred nakupom večerne obleke za pse poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna oblačila GogiPet - Večerne obleke za pse

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje