Povodci za pse - razprodaja

Lukszni povodci za pse

Oprema za mestne pse na sprehodu - luksuzni usnjeni povodci.

Kolekcija luksuznih povodcev za pse iz naravnega in umetnega usnja različnih barv ter vzorcev. Povodci so primerni za pse velike in majhne rasti in se lepo ujemajo z luksuznimi ovratnicami in povodci. Večina povodcev je lepljenih in prešitih ter okrašenih z neti in dragimi kamni. Luksuzni povodci niso primerni za pse, ki močno vlečejo ali pse, ki na sprehodu radi grizejo povodce. Luksuzni povodci so izdelani iz umetnega ali naravnega usnja, širine od 0,5 cm do 2 cm. Širši povodci so bolj priljubljeni pri velikih psih, ožji pa pri manjših. Pri izbiri povodca je treba pozornost nameniti temu, ali pes vleče ali ne. Pri psih, ki močno vlečejo, priporočamo, da izbirate med povodci, ki so širši od 1,5 cm dalje.

Povodci s kristali

Tudi za luksuzne po povodce velja, da kadar želite nekoliko izstopiti iz množice vsakdana s svojim psom in pokazati, da povodec ni nujno zlo, potem so luksuzne usnjeni povodci za pse s kristali Swarovski prava izbira. Luksuzn povodci za pse s kristali Swarowski danes uživajo svetovno slavo. Samo Swarovski kristali so rezani tako prefinjeno, da so videti kot pravi diamanti. Ta glamur in blišč predstavljajo tudi usnjeni luksuzni povodci za pse GgoiPet, ki so brezčasni, modni in v vseh pogledih elegantni. Prefinjene luksuzni povodci za pse predstavljajo modni dodatek, ki ga lahko kombinirate s klasično ali luksuzno ovratnico in je primerna za vsak dan.

Med Luksuznimi povodci za pse, pa boste lahko izbirali tudi med povodci iz umetnega usnja, ki pa po kakovosti prav nič ne zaostajajo za usnjenimi. Umetno usnje poznamo že več desetletij, z izrazom pa označujemo materiale, ki so podobni naravnemu usnju, a po definiciji to niso. Luksuzni povodci za pse, ki so izdelane iz umetnega usnja, so mehki in preprosti za čiščenje. 

Oprema za mestne pse - luksuzni povodci.