Svečana oblačila za pse

Svečana oblačila in oblačila za posebne priložnosti

Pripravljate zabavo za rojstni dan, ste povabljeni na poroko, je morda poročni dan prav vaš? Ko gre za svečani dogodek, imajo velik pomen oblačila, ki jih večina od nas  skrbno izbira že nekaj časa pred priložnostjo. Naj bo tudi vaš štirinožni prijatelj del tega in naj bo tudi on svečano oblečen, pa naj gre za vaš posebni dogodek, zabavo, kamor boste šli s svojim psom, ali gre za čisto njegovo posebno priložnost. Svečana oblačila za pse naj bodo izbrana prav tako skrbno in s takšnim navdušenjem, kot takrat, ko jih izbirate zase.

Svečana oblačila za pse iz kolekcije GogiPet zajemajo poročne obleke za pse, srajce, metuljčke, kravate, božično-novoletna oblačila, kostume za karneval ter oblačila za različne svečane priložnosti. Vsa oblačila o pralna, njihovo vzdrževanje pa je preprosto. Materiali, iz katerih so izdelana, so naravni in prijetni na otip ter udobni za nošenje. Svečana oblačila za pse bodo popestrila vse pomembne in posebne trenutke v vašem življenju.

Gre za obleke in kroje drugačnih materialov in krojev, kot so tisti, ki se uporabljajo za vsakdan. Svečana oblačila za pse odlikuje lep dizajn ter visoka kakovost materialov in posebna izdelava. Prav vsaka obleka je krojena in narejena premišljeno, s posebnim poudarkom ravno tam, kjer jo naredi posebno in bo pritegnila pozornost v pravi meri.

Obleke za pse

V naši prodajalni boste našli poročne obleke, večerne obleke, oblačila za karneval, božično novoletna oblačila za pse, ki postajajo iz leto v leto bolj priljubljena. Posebno mesto v naši trgovini pa imajo tudi modni dodatki za pse, kot so kravate, metuljčki, nakit.

Pred nakupom svečanih oblačil poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku. Če vam velikost ali model ne odgovarja,  ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Modna oblačila iz kolekcije GogiPet - svečana oblačila in oblačila za posebne priložnosti.