Tekstilne ovratnice za pse

Ovratnice za pse iz tekstilnih materialov

Jeans, najlon in bombažne ovratnice za pse

Ovratnice za pse so lahko izdelane iz različnih tekstilnih materialov. Najbolj priljubljene so ovratnice iz najlona, jeansa in bombažnih tkanin. Kolekcija nudi široko paleto barv, vzorcev in modelov. Pomembno je, da je ovratnica mehka, po možnosti podložena in brez ostrih robov, izbor barve in vzorca pa je prepuščen vašemu okusu. Vse tekstilne ovratnice za pse so pralne in obstojnih barv. Med njimi najdete poceni klasične ovratnice iz različnih tkanin in take, ki so pletene, vse pa se lepo ujemajo s povodci za pse.

Mehke ovratnice za pse

Najbolj priljubljene so ovratnice iz najlona, ki je prvi umetni poliamid, ki ga je izdelal ameriški kemik Wallace Hume Carothers v tridesetih letih prejšnjega stoletja, kot nadomestilo za svilo. Najlon je podoben svili in ima nekatere njene lastnosti, a je cenejši in veliko bolj trpežen. Uporablja se za izdelavo vlaken, iz katerih se poleg ovratnic za pse izdelujejo tudi oblačila, torbe in ležišča. Kolekcija ovratnic GogiPet obsega ovratnice iz najlona, ta najlon pa je lahko pleten ali tkan. Priporočamo uporabo podloženih ovratnic, ki so prešite in v večini polnjene s tankim mehkim polnilom. Te ovratnice so zelo udobne za nošenje, pralne in trpežne. Izdelane so s klasičnim ali hitrim "Klik" sistemom zapenjanja. Poceni enobarvne ovratnice iz najlona so primerne tudi za to, da jih vsak lahko oblikuje tako, kot si sam želi, na primer z barvami za tekstil, kristali ali drugimi dodatki. Tako lahko iz preproste, poceni najlon ovratnice ustvarite popolnoma svojo, izvirno oblikovano ovratnico.

Med tekstilnimi ovratnicami za pse, najdete tudi ovratnice iz jeansa in drugih tkanin. Jeans je bombažna tkanina, ki je dobila ime po mornarju Jeanu, ki je bil poznan po tem, da je nosil trpežne, močne delavske hlače. Jeans je kot material resnično zaslovel na ameriških tleh, kamor je prišel ob množičnem priseljevanju evropskih delavcev. Danes se iz jeansa izdelujejo tudi različni izdelki za živali. Poleg torb in ležišč so med izdelki za živali najbolj priljubljene ovratnice za pse, ki so trpežne in pralne. Poleg jeansa so danes priljubljene tudi ovratnice iz tkanin, ki so potiskane z vojaškimi in drugimi vzorci.

Poceni ovratnice - trpežne najlon ovratnice za pse.