Bubbles & Nature šamponi in balzami za pse in mačke

Naravni šamponi, balzami in negovalni izdelki za pse in mačke

Bubbles & Nature naravno, negovalno kozmetiko iz kolekcije GogiPet sestavljajo naravni, negovalni šamponi in balzami za pse ter drugi negovalni izdelki za nego kože in dlake hišnih ljubljenčkov.
Šamponi za pse s prilagojenim ph faktorjem uspešno očistijo dlako in kožo psov, ter ji povrnejo naravno vlažnost in sijaj. Vsi šamponi delujejo antibakterijsko.Šamponi Bubbles & Nature iz kolekcije GogiPet so posebej oblikovani in pripravljeni za profesionalno in kakovostno nego psov in mačk. Kolekcijo sestavljajo čistilni šamponi za dlako in kožo, negovalni šamponi za različne strukture in barve dlake ter zdravilni šamponi za pse, ki preprečijo, ali uspešno odpravljajo zdravstvene težave dlake in kože. Med sestavinami so v naših šamponih izvlečki zelene gline, Aloje Vere, ognjiča, kamilice, slezovca, najpomembnejše sestavine, ki ohranjajo naravno vlažnost kože in dlake pa so rastlinski kolagen, keratin - vrsta beljakovine, ki je glavna komponenta v zgradbi dlake ali las in kompleks vitamina B.

Naravni balzami za pse

Balzami za pse dlako dodatno prehranijo od korena do konic, jo naredijo prožno in sijočo ter voljno za razvozlavanje.
Kolekcija balzamov zajema tudi posebej oblikovan balzam za večji volumen dlake, ki dlako ne masti in ustvari maksimalen volumen. Sestavine, ki blagodejno vplivajo na dlako in kožo so jojoba olje, keratin, cvetni prah in proteini svile. Balzami iz kolekcije Bubbles & Nature GogiPet so 10x koncentrati, primerni za domačo in profesionalno uporabo v salonih za nego psov. GogiPet kolekcijo naravnih, negovalnih izdelkov Bubbles & Nature sestavljajo tudi balzami za pse, ki so posebej pripravljeni za nego zahtevne dlake in kože psov.
GogiPet® Bubbles & Nature šamponi, balzami in maske za pse in mačke so 10x koncentrati, primerni za domačo in profesionalno uporabo v salonih za nego in striženje psov. Iz 250 ml koncentriranega šampona dobite 2,5l običajnega - "normalnega" šampona za kopanje psov. Izkušnje z navedeno kozmetiko bodo z veseljem z vami delili negovalci psov, ki to negovalno kozmetično linijo uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu v salonu.