Naravna salonska kozmetika za pse

Negovalna kozmetika za salone - večja pakiranja

GogiPet®Bubbles & Nature naravna, negovalna kozmetika za pse in mačke ni testirana na živalih in ne vsebuje kemikalij, ki bi bile škodljive za ljudi ali živali. Kozmetika ima več kot petnajstletno tradicijo. Primerna je tako za ljubiteljsko kakor tudi profesionalno nego živali. V pakiranjih za uporabo v salonih so šamponi in balzami v kompletih, ki zajemajo 250 ml plastenke in pakiranja v pet ali deset litrskih plastenkah. Šamponi in balzami so 10 - kratni koncentrati, kar pomeni, da iz enega litra koncentrata pridobite deset litrov šampona ali balzama, pripravljenega za kopanje. Liter negovalnega šampona ali balzama zadostuje za 80 nanosov za pse manjše rasti. 

Pravilna nega psa grooming  zahteva pravilno izbran tako šampon kakor tudi balzam za nego dlake in kože. V naši prodajalni je na voljo širok izbor naravnih, koži in dlaki prijaznih izdelkov za nego vašega psa. Kolekcijo Gogipet sestavljajo naravni negovalni šamponi in balzami, ki s prilagojenim ph faktorjem uspešno očistijo dlako in kožo psov in ji povrnejo naravno vlažnost in sijaj.

Naravna salonska kozmetika za pse

Kolekcija GogiPet je sestavljena tudi iz posebej oblikovanega programa, naravna salonska kozmetika. Na tem mestu najdete kozmetiko za nego psov v salonih in večja pakiranja šamponov in balzamov. Na tem mestu boste našli 5 litrske salonske šampone za kratkodlake ali dolgodlake pse in sijaj dlake, Hypoalergene salonske šampone, šampone za črne pse, šampone za bele pse, litrske čistilne šampone, balzame v pet litrskih embalažah, razkuževalna sredstva in druge izdelke, brez katerih si preprosto ne morete predstavljati dela v salonih in veterinarskih ambulantah.

Nega in higiena psov kakor tudi mačk predstavljata osnovno skrb za zdravje naših hišnih ljubljenčkov. Samo lepo in pravilno negovan pes je lahko tudi zdrav pes. GogiPet oprema in izdelki za nego psov – grooming,  so nepogrešljiv del opreme vsakega lastnika, ki želi imeti zdravega in lepo negovanega psa. Prav tako velja to tudi za mačke. V naši spletni prodajalni boste našli izdelke za higieno in nego psov in mačk - grooming, brez katerih si, kot dober skrbnik ne boste predstavljali več vsakdana. Vse izdelke iz naše spletne prodajalne Onlinezoo, uporabljajo za grooming - striženje in nego psov, profesionalni negovalci in pasji frizerji - groomerji, zato lahko rečemo, da so izdelki preizkušeni in varni za uporabo.

Čistoča ter razkuževanje delovnih prostorov in opreme sta še posebej pomembna, zato vam v naši spletni prodajalni Onlinezoo, na tem mestu ponujamo vrhunske izdelke v ta namen.

Zajamčeno najnižje cene negovalne kozmetike za pse.