Igrače za šport

Mehke tekstilne igrače za pse

Za razvajanje, stiskanje, cartanje in ljubkovanje ni nič bolj prijetno, kot so mehke igrače. Te so običajno tudi prve, s katerimi se srečajo mladiči, ko vstopijo v naš svet. Mehke igrače, ki jim včasih po krivici pravimo tudi plišaste igrače za pse, so narejene iz različnih vrst tekstila. Ker so prijetne na otip, jih psi radi vzamejo za svoje najljubše igrače. Z njimi spijo, jih vzamejo s seboj na sprehod, pri njih pa najdejo tudi tolažbo ob izraščanju zob. Mehke tekstilne igrače so torej tiste, h katerim se psi vedno radi stisnejo. Med mehkimi igračami za pse smo včasih našli predvsem medvedke in kužke, danes pa med njimi najdemo pletene vrvi za jačanje zob, piskajoče igrače za še bolj zabavno igro, velike igrače za crkljanje in druge.

Uporabljeni tekstilni materiali

Bombaž

Naša serija bombažnih igrač je narejena iz čistega bombaža, ki je pridelan po najvišjih standardih kontrolirane pridelave. Bombaž je obdelan skladno s smernicami mednarodne organizacije za naravne tkanine IVN (Internationaler Verband der Naturtextilien). To omogoča, da naši proizvajalci dosegajo neprimerljivo kakovost izdelkov, ki poosebljajo popolnoma neokrnjeno naravo. To je: ekološka pridelava brez pesticidov, obdelava brez dodatkov za optično posvetlitev, barvanje z barvami brez alergenov in pravični pogoji dela za vse, ki so v proces vpleteni. Naši psi odkrivajo svet z vonjanjem in okušanjem. Zdaj jih bodo pri tem spremljale nove bombažne igrače iz družine GogiPet, ki so v celoti izdelane iz organskih materialov. Med bombažnimi igračami boste našli igrače iz bombažnih vrvi, pa tudi igrače iz pletenega in tkanega bombaža z antistatičnim polnilom. Polnilo je testirano na škodljive snovi v skladu z zakoni. Bombažne igrače za pse so pralne.

Juta

GogiPet naravne igrače iz jute so izdelane v procesu proizvodnje, kjer se uporabljajo izključno naravna barvila. Igrače so večinoma kombinirane z naravnim usnjem in bombažem. Glavne lastnosti igrač iz jute so elastičnost, visoka trdnost, homogenost, prepustnost, odpornost na pojav glivic in plesni, prijaznost do okolja. Naravne igrače iz jute so primerne za vse velikosti in starosti psov za igro vlečenja in metanja, pa tudi za preprosto samostojno igro psov. Z vsakim ugrizom v igračo si psi čistijo zobe in jačajo dlesni. V kolekciji naravnih igrač za pse najdete mini igrače velikosti 10 cm, pa tudi največje igrače za pse v Evropi, velikosti 170 cm.

Pliš

GogiPet plišaste igrače za pse so kosmate, zelo mehke in nežne na otip. Zahvaljujoč posebni tehniki pletenja plišaste tkanine združujejo mehkobo in dolgotrajno obstojnost igrače. Pliš se lahko uporablja za najrazličnejše namene, predvsem pa je nežen do kože in dlake psov. Izdelek je primeren za grizenje v času rasti zob, igro v notranjih prostorih in crkljanje. Uporabljeno polnilo je alergijsko nevtralno in testirano na škodljive snovi. Plišaste igrače za pse so pralne.

Mehke tekstilne igrače za pse so preverjene kakovosti, uporabljeni materiali pa zdravju psov neškodljivi.