Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse uspešno odstrni odpadajočo dlako in umazanijo iz kožuha, prezrači kožuh, stimulira rast dlake in mu podari svež, sijoč videz. Krtača je izdelana iz trde plastike in najlonskih ščetin.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
11,97 €*
namesto 15,96 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
10,61 €*
namesto 15,96 €* prihranek 33.52% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02110

Informacije o izdelku "Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse"

Krtača za kratkodlake pse

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse

Originalna, Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse je izdelana iz trde plastike. Ročaj krtače je obložen z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje. Najlonske ščetine so mehke, lepo masirajo in prezračijo kožuh psa, odstranijo umazanijo in odpadajočo dlako. Krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse je primerna za navajanje mladičkov na nego in česanje.

Lastnosti krtače

  • Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse
  • izdelano iz trde plastike
  • ergonomsko oblikovan ročaj z gumijasto oblogo, ki prepreči drsenje
  • mehke ščetine so izdelane iz najlona
  • krtača je primerna za vsakodnevno krtačenje kratke dlake in navajanje mladičkov na krtačenje

Namen uporabe

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse je primerna za vsakodnevno krtačenje kratke dlake in navajanje mladičkov in občutljivih psov na krtačenje. Uspešno odstrani umazanijo in odpadajočo dlako, prezrači kožuh, stimulira rast dlake in ji podari svež videz. V salonih se ta krtača uporablja predvsem za navajanje mladičkov in plašnih psov na nego in krtačenje.

Navodilo za uporabo

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse se lahko uporablja za vsakodnevno krtačenje dlake in odstranjevanje umazanije, zračenje kožuha in navajanje mladičkov na nego. Pred krtačenjem priporočamo, da kožuh psa poškropite s sprejem za česanje ali pa uporabite Magic Care, ki bo preprečil elektrenje dlake in dodatno osvežil kožuh.

Vsakodnevno krtačenje

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse se pri vsakodnevnem krtačenju uporablja v smeri rasti dlake. Delo pričnite na vratu, nadaljujte preko hrbtenice do repa in nato navzdol po trupu. Krtačite v smeri rasti dlake tako, da krtača lepo prodre do kože. Rep potegnite stran od telesa in dlako krtačite proti konici repa. Pri nogah je smotrno, da pes stoji trdo na tleh ali mizi. Dlako krtačite od zgoraj navzdol. Pri krtačenju glave bodite pozorni, da dlako krtačite stran od oči. Posebno pozornost namenite predelu na gobčku, kjer se lahko nahajajo ostanki hrane in druga umazanija. Krtačite previdno in temeljito.

Navajanje mladičkov in plašnih psov in mačk na nego

Psa ali mačko postavite na mizo ali drugo trdo podlago. Dovolite mu, da krtačo povoha in se z njo seznani. Ko je miren pričnite s krtačenjem hrbta in nadaljujte po trupu navzdol. Potegi naj bodo nežni in ritmični. Če je pes miren in uživa v krtačenju lahko povečate pritisk krtače na telo tako, da ščetine prodrejo vse do kože. Nadaljujte na nogah in glavi. Pri glvi bodite še posebej nežni in pazite, da s ščetinami ne zbadate psa v oči. Ko je pes navajan na krtačenje lahko uporabite tudi katero drugo krtačo ali strgalo.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse je pralna in jo je treba očistiti po vsakem krtačenju zato, da ne boste prenašali umazanije in bakterij na drugega psa ali kožuh psa pri naslednjem krtačenju. Krtačo lahko operete pod tekočo vodo. Če je potrebno lahko uporabite nežna, okolju prijazna čistila. Pomembno je, da krtačo dobro sperete in hitro posušite.

Vivog krtača s ščetinami iz najlona za kratkodlake pse z zajamčeno najnižjo ceno.

 

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig
GogiPet Slicker Brush krtača za majhne pse

namesto 21,54 €* 13,49 €*
Od 10,47 €*