Dišave in parfumi za pse

Naravni parfumi in dišave za pse in mačke

Naravni parfumi in dišave iz kolekcije GogiPet so narejeni brez prisotnosti alkohola. Pasji in mačjo dlako naredijo svežo, njen videz pa bo lep, naraven, z vonjem Aloje Vere, bombaža ali cimeta. Kolekcija zajema tudi posebej izdelano negovalno olje Silk Care s svežim vonjem in negovalnim učinkom.

Parfumi in dišave za pse in mačke, ki vam jih ponujamo na naših straneh spletne trgovine Onlinezoo, so izdelani na osnovi naravnih olj in dišav, ki so prijetne za živali in jim ne predstavljajo nečesa, kar bi jih motilo. Psi ali mačke niso veliki ljubitelji kopanja, poleg tega ima vsak pes ali mačka svoj značilni vonj, ki je lahko tudi neprijeten. Parfumi in dišave za pse ali mačke niso le dišave, ki bi prikrivale neprijetne vonjave. Dišave in parfumi iz naše kolekcije GogiPet imajo tudi negovalno funkcijo. Poleg tega, da kožuh osvežijo in da mu dajejo nežen in svež vonj, pospešujejo ter krepijo rast dlake, negujejo kožo in odstranjujejo prhljaj. Dlako nahranijo od korena do konic s hranljivimi snovmi. Dajejo ji sijaj ter zdrav videz.

Negovalne dišave za pse

GogiPet® Silk Care (negovalni proteini v olju) je negovalno dišeče olje, ki je izredno lepega svežega vonja, poleg tega pa dlako in kožo neguje, prehrani od korena do konic, zaščiti pred izsušitvijo in obenem nudi UV zaščito. Silk Care negovalno olje prepreči tudi vozlanje in sprijemanje dolge dlake in olajša razvozlavanje že sprijete in zvozlane dlake. Silk Coat emulzija je primerna za nanašanje na mokro dlako po kopanju, pa tudi na suho dlako med krtačenjem. GogiPet® Silk Care negovalno olje je primerno za vse vrste dlake, vitamin E, ki mu je dodan, pa vrača naravno strukturo in sijaj poškodovani dlaki.

Naš namig: Da bi dišave, parfumi in negovalna olja za pse in mačke izničili smrad in odpravile neprijetne vonjave, jih nanesite na krtačo in kožuh prekrtačite vse do kože. Na tak način boste zagotovili dolgo delovanje parfuma in kožuh naredili svež in lepega videza.

Naravni parfumi, dišave in olja za nego dlake psov iz kolekcije GogiPet.