Škarje iz običajnega jekla

Škarje za striženje dlake psov - običajno jeklo

Škarje iz običajnega jekla so klasične škarje, ki so primerne tako za profesionalno kot amatersko striženje psov. Namenjene so negovalcem psov, pasjim frizerjem, vzrediteljem, pa tudi vsem, ki bi takšne škarje uporabljali ljubiteljsko v domači uporabi. Večina priznanih negovalcev psov in pasjih frizerjev prisega na kolekcijo škarij GogiPet, ki so izdelane iz običajnega jekla, saj jih odlikuje dolga življenska doba, lepa oblika ter gladek, tih in kakovosten rez dlake. Izbirate lahko med ukrivljenimi in ravnimi škarjami, našli boste efilirke ali škarje iz običajnega jekla za redčenje in krajšanje dlake, škarje različnih dolžin in teže. pa tudi škarje za levičarje.

Škarje iz jekla

Jeklo je železova zlitina, kjer so poleg železa dodani še drugi elementi, kot so ogljik, silicij, krom in drugi. Škarjeza striženje psov in mačk iz jekla so lahke, robustne, ostre in imajo, v primerjavi s škarjami izdelanimi iz drugih kovin, dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med različnimi škarjami, kot so ravne škarje, prevlečene s črno ali roza prevleko, ekstra lahkimi škarjami, kar omogočajo posebej oblikovane luknje na površini škarij, ukrivljenimi škarjami in različnimi kompkleti dveh ali treh škarij. Škarje so termično obdelane in odporne proti rjavenju, ergonomske oblike in zelo nizke teže. Škarje iz običajnega jekla so različnih dolžin, možno jih je brusiti. Večina škarij je v ličnem etuiju iz umetnega usnja, priložena je steklenička za olje in krpica za čiščenje. Uporabljen klasični material za izdelavo teh škarij je možno brusiti, kljub svoji robusnosti pa omogočajo gladek rez. 

Življenjska doba škarij

Da bi ohranili dolgo življenjsko dobo in gladek rez škarij, priporočamo da škarje redno čistite s priloženo krpico, jih podmažete z oljem in hranite v priloženem etuiju. Take škarje bodo delovale tiho in brezhibno.

Če iščete lahkotne in visokokakovostne škarje, v ugodno cenovnem rezredu, priporočamo, da si ogledate škarje za striženje psov iz kolekcije GogiPet- japonsko jeklo.

>>>Kako skrbeti za škarje za pse<<<

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
Varnost s šifriranjem SSL
Varno nakupovanje