Mobilne in zložljive mize za striženje psov

Razstavne in zložljive, mobilne mize za nego psov

Manjše mobilne mize so namenjene razstavljavcem in mobilnim pasjim frizerjem, primerne pa so tudi za domačo nego in striženje psov. Mize so stabilne, lahke in zložljive. Večina miz ima kolesa za lažji transport opreme. Profesionalnim frizerjem in negovalcem psov pa v naši ponudbi predstavljamo mize za nego in striženje psov v salonu, zato vam priporočamo, da si ogledate tudi električne mize z nastavljivo višino.

Varne in stabilne mize za nego psov

Mize za nego psov morajo biti stabilne, varne za delo in izdelane iz materialov, ki omogočajo preprosto čiščenje in vzdrževanje. Pri negi velikih psov je smiselno uporabljati nižjo, večjo in stabilnejšo mizo, pri negi manjših psov pa je smiselno uporabljati višjo in manjšo mizo. V naši spletni trgovini lahko izbirate med različnimi tipi miz za nego psov. Na tej strani v ponudbi Onlinezoo najdete različne GogiPet zložljive mobilne in razstavne mize, ki jih odlikuje  stabilnost, trpežna gumijasta podloga, nerjaveče kovinsko ogrodje in možnost hitrega in enostavnega premikanja. GogiPet zložljive mobilne mize so zelo priljubljene med mobilnimi pasjimi frizerji, primerne pa so tudi za razstave in domačo uporabo za ljubiteljsko striženje. GogiPet zložljive mobilne mize imajo nastavljivo višino, kar omogoča maksimalno udobnost pri delu. V naši ponudbi boste našli različne dimenzije in oblike miz. Katero mizo boste izbrali, je odvisno od velikosti in teže psa ter telesnih lastnosti negovalca. GogiPet prenosne mize za nego ter striženje psov in mačk se preprosto sestavijo, brez uporabe dodatnih vijakov in sponk, so lahke za prenos, so stabilne, pri neravnih tleh pa se lahko zaradi vgrajenih gumijastih nastavkov izravnajo. V ponudbi boste našli GogiPet mobilne mize za velike in male pse.  

GogiPet mize za striženje psov

GogiPet ja avstrijska blagovna znamka podjetja Onlinezoo, ki že več kot desetletje uspešno zastopa in prodaja izdelke, tako za profesionalno kot za ljubiteljsko striženje psov in mačk. V sklopu blagovne znamke GogiPet so za potrebe vzrediteljev, razstavljavcev in mobilnih pasjih frizerjev nastale GogiPet zložljive mobilne mize za nego, striženje in razstavljanje psov, pa tudi mačk. Podjetje Onlinezoo tako kot za vse svoje izdelke iz blagovne znamke GogiPet nudi tudi za GogiPet zložljive mobilne mize z zakonom predpisano garancijo in rezervne dele.