Ukrepi Ecodor za gospodinjstvo

Ugodne ponudbe Ecodor EcoHome izdelkov v kompletu

Prihranek! Vedno nizke cene paketov izdelkov za nevtralizacijo in odstranjevanje smradu. Za vaš dom - brez neprijetnih vonjav! 

V tej kategoriji vasm ponujamo komplet Ecodor čistil in nevtralizatorjev smradu po znižani ceni. V pojudbi so vsa čistila v kompleti, ki so primerna za čiščenje doma od tal do stropa.  Redno čiščenje prostorov zagotavlja varno in prijetno sožitje živali in ljudi. Klasična čistila, ki prekrivajo vonjave in smrad, večinoma slabo vplivajo na počutje živali. Zato vam v naši ponudbi ponujamo čistila in nevtralizatorje smradu Ecodor, brez agresivnih parfumov, ki s svojo sestavo, smrad popolnoma odpravijo, predmete in opremo pa očistijo. V ponudbi je tudi suhi šampon za živali, ki kožuh temeljito očisti in mu daje zdrav in sijoč videz. V večini primerov so izdelki Ecodor čistilo in nevtralizator smradu v enem. Smrad torej nevtralizirajo in ne prekrijejo s parfumi. Čistila so primerna za salone, hotele in ambulante za živali. Večina čistil in odstranjevalcev neprijetnih vonjav, ki jih najdemo danes na tržišču, so močno parfumirani smrad in neprijetne vonjave pa ne nevtralizirajo, ampak prekrivajo. Naša čistila in odstranjevalci vonjav so ekološki in prijazni do narave. So brez agresivnih vonjav, ki bi smrad, madeže in umazanijo prekrivale, ampak jih zaradi svoje sestave očistijo in razgradijo. Ker čistila Ecodor niso agresivna in so izdelana za uporabo na predmetih, ki se uporabljajo v stikih človek - žival, so priljubljena tako za domačo uporabo kot za profesionalno uporabo v poslovnih prostorih, hotelih, veterinarskih ambulantah in drugod. 

Nevtralizator smradu

Ecodor izdelki so najboljša izbira na področju odpravljanja neprijetnih vonjav, smradu in urina. Ecodor izdelki so izdelani na osnovi bioloških encimov, ki smrad nevtralizirajo in ga ne prekrijejo kakor podobna sredstva. To so biološka čistila in razpršilci, ki ne vsebujejo parfuma ali dišav, a so kljub temu zmagovalci v spopadu z umazanijo in neprijetnim vonjem. Priporočamo jih za uporabo vsem, ki imajo težave z dihali, alergijami ali so preprosto občutljivi na vonj in povsod tam, kjer so prisotne živali.

Zajamčeno najnižje cene samo v spletni trgovini Onlinezoo.