Poročne obleke za pse

Poročne obleke za pse

Ste povabljeni na poroko? Je morda poročni dan prav vaš? Vaš zvesti štirinožni prijatelj naj nikar ne ostane sam ali prezrt in pozabljen ob takšnih dogodkih. V naši trgovini vam ponujamo in pomagamo, da bo tudi vaš hišni ljubljenček primerno urejen, saj imajo oblačila velik pomen, ko gre za tako svečan dogodek. GogiPet poročne obleke za pse so posebej oblikovane in izdelane za prisotnost psov na porokah in drugih svečanih priložnostih. Uporabljeni so ekskluzivni materiali, popolnoma tako kot poročne obleke za neveste, ženine in druge svate. Kljub zahtevnim krojem in posebnih materialov, ki so uporabljeni za izdelavo teh oblačil, so obleke za pse udobne za nošenje in so pralne. 

Udobne obleke za pse

Za poročne obleke vaših ljubljenčkov smo uporabili dragocene tkanine, kot je svila in drugi naravni ali kakovostni sintetični materiali. Ti imajo prijeten lesk, se ne mečkajo, izbirati pa je mogoče v širokem spektru svečanih barv. Posebni dodatki so bleščice, ki dajejo oblačilu še doden lesk in pridih svečanosti. Vaš pes bo v množici svatov zagotovo opažen in nagovorjen. Vedeti morate, da boste zato tudi vi, skupaj z njim deležni veliko pozornosti. Za pasje dame smo dodali veliko naborkov in čipk, da bodo tudi one videti kot nevestine družice. Zaradi vseh teh dodatkov pa oblačila vaših ljubljenčkov niso nič manj obstojna. Z lahkoto se čistijo in uporabijo še ob naslednjih priložnostih.

V mislih smo imeli oba spola: za pasje dame smo izdelali gala elegantne toalete, za pasje frajerje pa poročne obleke, kot so svečani fraki z metuljčkom ali kravato in srajco ter svetlečimi gumbi. Tako je poskrbljeno za oba spola vseh velikosti.

Pred nakupom poročne obleke poiščite ustrezno velikost oblačila v tabeli >velikosti oblačil<, ki jo najdete pri vsakem izdelku posebej. Če vam velikost ali model ne odgovarja, ga lahko zamenjate brez dodatnih stroškov pošiljanja s strani našega podjetja Onlinezoo. Ponudba velja samo za končne kupce.

Elegantna oblačila iz kolekcije GogiPet - poročne obleke