Mehke oprsnice za pse

Mehke tekstilne in najlon oprsnice za pse

Oprema za pse na sprehodu - mehke tekstilne oprsnice

Mehke tekstilne oprsnice so izdelane iz tkanin in pletenin. Uporabljeni materiali so brušen bombaž, najlon, poliester in neopren. Pri izbiri tekstilne oprsnice bodite pozorni na pravilno izbiro velikosti. Pri vsaki oprsnici posebej so na voljo natančne mere oprsnice in informacija, za kateri obseg telesa je oprsnica primerna. Pri merjenju psa uporabite merilni trak, ki se bo v postopku merjenja prilagodil telesu.

Oprsnice za pse

Kolekcija GogiPet zajema poceni oprsnice iz najlona, jeans in bombažne oprsnice, super premium oprsnice in posebej oblikovane oprsnice v obliki srajčk ali jaken za pse.

Poceni najlon oprsnice so primerne za vse vrste in velikosti psov. Uporabljen najlon material je dodatno brušen in obdelan tako, da zagotavlja udobno nošenje. Primerne so za pse, ki vlečejo na sprehodu. Te oprsnice so močne. So pralne in jih lahko perete v pralnem stroju. Večina najlon oprsnic ima hitri sistem za zapenjanje, širina trakov pa je prilagojena velikosti oprsnice. Nudimo širok izbor barv, modelov in vzorcev, med katerimi boste zagotovo našli pravega za svojega psa.

Jeans in bombažne oprsnice so primerne za majhne in srednje velike pse. Te oprsnice so zelo mehke in izdelane v dveh plasteh. Za večjo odpornost materiala so oprsnice lepljene in šivane. Nekatere od oprsnic so združene v komplet s povodcem. Večina teh oprsnic ima hitri ali "Klik" sistem zapenjanja. Oprsnice so pralne.

Super premium oprsnice so še posebej udobne in zračne. Zaradi široke zasnove in podloge iz mehke, vzdržljive, penaste in mrežaste tkanine nudijo psu največje udobje. Ker so dovolj zračne, so primerne tako poleti kot pozimi. Poleg vloge klasične oprsnice ter oprsnice zaščitijo spodnji del telesa pred umazanijo in mrazom. Oprsnice so primerne za vse vrste in velikosti psov, priljubljene pa so predvsem pri majhnih psih.

Oprsnice kot srajčka ali jakna so primerne za pse majhne rasti in tiste, ki ne vlečejo na sprehodih. Te oprsnice so izdelane tako, da je na osnovo v obliki srajčke, majice ali jakne vgrajena sponka, na katerega lahko pripnemo povodec. Tako je kuža lepo oblečen, pozimi zaščiten pred mrazom, poleti pa pred vročino. Večina modelov ima v kompletu tudi povodec. Materiali so pralni in udobni za nošenje.

Poceni oprema za pse na sprehodu - tekstilne oprsnice GogiPet.